Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Ionuț Coman, cel mai viral participant, a revenit la iUmor! De ce Natanticu îl are la block

Ionuț Coman sau Cosmin Akon a revenit la iUmor și a făcut, din nou, spectacol. După o serie de aberații, Cosmin Natanticu a povestit ce îi face concurentul în privat. Iată ce s-a întâmplat la jurizare, dar și de ce juratul îl are la block pe rețelele de socializare!

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Ionuț Coman, cel mai viral participant, a revenit la iUmor! De ce Natanticu îl are la block Galerie
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Ionuț Coman, cel mai viral participant, a revenit la iUmor! De ce Natanticu îl are la block | Antena 1

Ionuț Coman își spune, în această seară, Cosmin Akon și nu l-ar deranja să scoată câteva piese alături de nume internaționale, precum: Jennifer Lopez sau Justin Bieber. Însă, el recunoaște că cel mai tare și-ar dori să cânte cu Delia.

„Îmi doresc să cânt cu Delia, crede-mă! Dar eu când îmi ridic vocea, o astup. Am vocea mai groasă...”, a spus el la testimoniale.

Întrebat cât s-a pregătit pentru acest show, el a precizat că nu i-a luat decât o săptămână.

„Până mi-am ales hainele, încălțările...”, a mai adăugat Cosmin Akon în culise.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Sergiu Gliga, povești despre meseria la pompe funebre: „Mă întreabă lumea dacă visez urât”

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Ionuț Coman a revenit pe scena de comedie și a făcut spectacol: „A fost odată ca niciodată!”. Ce s-a întâmplat la jurizare

Cosmin Akon a intrat pe scena iUmor cu un buchet mare de flori, pe care i l-a oferit Deliei: „Miros a ceapă trandafirii ăștia!”

„Sunt Ionuț, am 27 de ani, sunt din București și <<a fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată!>>.”, s-a introdus concurentul viral. „Mi-a fost dor să vin aici, pe scena iUmor. Foarte mult de tot mi-a fost dor și veau să vă spun că vă iubesc pe toți și apreciez foarte mult actoria, pe Cosmin și pe Cătălin.”, moment în care jurații l-au întrerupt, pentru că nu înțelegeau dacă numărul începuse deja.

„O să urmeze numărul și o să fie foarte bun. Vreau să fac discotecă și să invit publicul aici, pe scenă, să danseze împreună cu mine și vreau să vă spun că îmi place mult de tot politica. Și, la anul, vreau să fac politică adevărată, cu un partid serios. Partidul Social Democrat al lui Ciolacu, Premierul României.”

Delia a ținut să îi complimenteze ținuta, iar concurentul a continuat cu un șir lung de aberații, dar care a reușit să îi amuze pe jurați.

„Am și costume când mă mai duc pe la evenimente, la nunți, nu mă duc să cânt. Stau cu prietenii mei și bem. Sunt invitat de oameni. Am fost invitat și la nunta băiatului lui Marcel Ciolacu... La Filip. Pe doamna lui n-am cunoscut-o, doar pe el.”

Pe urmă, Ionuț a zis că la final vrea să facă poze cu fiecare jurat, căci are telefonul plin de poze cu vedete, așa că intenționează să își completeze ”colecția”.

„Existența ta este o trambulină! Sari de la una la alta. Incredibil!”, i-a spus Cătălin Bordea.

Cosmin Natanticu a preluat cuvântul și a dezvăluit că este foarte supărat pe el, pentru că îi trimite mesaje: „Mă tot caută și i-am dat block. (...) Îmi trimiți mesaje că de ce nu îți dau geaca mea de piele.”, iar Ionuț l-a rugat să încheie acest subiect.

„Nu mai pupi geaca aia de piele!”, a fost replica Deliei, atunci când Cosmin Natanticu l-a întrebat pe concurent care este numele său de familie, iar acesta a făcut o gafă: „Cosmin Natanciuc?”. După o porție de râs, juratul a spus: „Numele meu de familie este <<Natanciucu>>, că nu îți dau nimic dacă nu știi numele meu de familie. Nu știe cum mă cheamă și el îmi cere geaca de piele...”.

Apoi, o parte din public a urcat pe scena iUmor și s-a încins o adevărată sesiune de dans pe versurile cântate de Ionuț Coman. A fost de pomină, iar Delia și Cosmin Natanticu și-au scos telefoanele ca să filmeze.

După acest act artistic, Ionuț Coman și-a aflat și voturile: un singur like din partea lui Cosmin Natanticu și trei dislike-uri din partea Deliei, a lui Cheloo și a lui Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Flow Universal a desființat-o pe Măicuța Cosmică, iar jurații au rămas fără cuvinte

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Anca Fadila i-a transpus pe jurați pe tărâmurile sexualității. Bărbații s-au cam apr... iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de juriz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x