Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

Ichikawa Koikuchi a fost, cu siguranță, cel mai nebun număr al serii, la iUmor! Celebru pe plaiurile natale, japonezul a pus în scenă un număr cu flatulență, iar cei patru jurați s-au stricat de râs.

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!” Galerie
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!” | Antena 1

Ichikawa Koikuchi a precizat, în culisele iUmor, că a pregătit un număr așa cum nu s-a mai văzut până acum pe scena de comedie de la Antena 1, dar care va amuza pe toată lumea.

„Am venit din Japonia, unde sunt un comediant foarte faimos. Toată lumea mă cunoaște acolo! În Japonia, lumea mă oprește pe stradă și mă salută. (...) Ce mai știu despre România este că sunt oameni buni aici și multe fete frumoase. Dragii mei, numărul meu va fi cu adevărat ceva ce nu ați mai văzut până acum. Va fi foarte interesant și vă veți amuza!”, a spus el în clipul de prezentare.

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Alexandra Cărare sperie juriul, și nu doar cu numărul său de stand-up

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi a făcut balonașe cu cele mai nebune accesorii: „N-ai cum așa ceva!”

„Sunt Ichikawa din Japonia, iar numărul meu este... cu pârțuri. Sună foarte dezgustător. Dar, odată ce voi începe, o să vă placă!”, a fost promisiunea concurentului, înainte de a începe să tragă „pârțuri” pe scena iUmor.

După ce a strigat numărătoarea inversă, iar muzica a început, Ichi și-a dat jos pantalonii și a apelat la fel de fel de accesorii prin intermediul cărora a scos ”balonașe” din posterior: „Nu cred așa ceva!”, a spus Cătălin Bordea, iar Cheloo a ținut să remarce: „Ce bine că suntem plătiți în momentele astea!”

„Eu chiar mă întrebam când vine omul care face concursuri de flatulențe. Chiar așteptam acest moment și eram sigur că o să fie din Japonia, că doar ei sunt atât de creativi la capitolul acesta.”, a zis Delia la testimoniale, iar Bordea a adăugat: „Eu am crezut că este play-back... Să te controlezi să dai aerul în halul ăsta... N-ai cum așa ceva!”

Delia și-a scos telefonul ca să filmeze momentul în care Ichi scotea balonașe de săpun cu ajutorul posteriorului. În continuare, lui Bordea nu-i venea să creadă că ce face niponul este real: „Nu există așa ceva! Chiar arăta a om serios. Nu te așteptai! Părea un contabil de treabă.”

Momentul a devenit și mai interesant atunci când concurentului i s-a alăturat pe scenă Cosmin Natanticu: „Vă rog să veniți lângă mine! Oricine!”. Juratul a primit o cască cu un balon uriaș, pe care a trebuit să și-o așeze pe cap, dar și ochelari de protecție: „Ca să nu îți intre stropi în ochi!”. Ce a urmat s-a lăsat cu râs copios: „Ultimul meu număr!”

„Trei, doi, unu!”, iar Ichi a ”suflat” cu posteriorul o săgeată care a spart, cu precizie, balonul de pe capul juratului: „N-am crezut că dă săgeți darts...!”. Pe urmă, Cosmin Natanticu i-a luat locul concurentului, luând accesoriul de suflat și poziționându-l în dreptul gurii.

Ulterior, s-a trecut și la jurizare, iar Delia a fost cea care a preluat cuvântul: „Să privim chestia asta cu seriozitate, pentru că este vorba de ani de muncă în spate și de pasiune pentru treaba asta. Omul ăsta a lucrat foarte mult cu el.”, iar Natanticu este de părere că jurata l-ar chema la concertele sale.

Contrat așteptărilor, Ichikawa a dezvăluit că, pentru show-urile sale, nu mănâncă cu trei zile înainte „pentru a avea aer suficient”.

După ce Cheloo și-a spus părerea, precizând că „acest număr și-a atins perfecțiunea artistică și spirituală”, jurații au ajuns la concluzia că pârțurile vor fi întotdeauna amuzante. Așadar, Ichikawa Koikuchi a primit toate cele patru like-uri.

Citește și: Teodora Nedelcu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o ... Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x