Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Alexandra Cărare sperie juriul, și nu doar cu numărul său de stand-up

Alexandra Cărare este ”o forță a naturii”. Ea este luptătoare de MMA și căutător de fantome.

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Alexandra Cărare sperie juriul, și nu doar cu numărul său de stand-up Galerie
iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Alexandra Cărare sperie juriul, și nu doar cu numărul său de stand-up | Antena 1

Alexandra este căutătoare de fantome și postează clipurile pe canalul său de Youtube. „Am fost prin cimitire, prin case părăsite, castele”, mărturisește ea. Această ”pasiune” a început acum 4-5 ani și continuă. „Nu știu ce înseamnă pregătită (...) mie îmi dă cu virgulă la capitolul haz, (...) dar e o lecție”, mărturisște ea înainte de a inta pe scenă cu parte din echipamentul pentru căutat fantomele.

Citește și: iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Artwerk Crew, numărul de twerk la care Natanticu și-a cerut scuze de la poza cu Lizi

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Alexandra Cărare îi bagă în sperieți pe cei din juriu

„Umblu în căutarea unor lucruri pe care nu le-a văzut nimeni de demult, cum ar fi orgasmul”, spune ea la începutul numărului.

„Unde îl căutați”, întreabă Cheloo.

Delia o sfătuiește să respire, tânăra fiind evident emoționată. Aceasta face o pauză și contiună numărul de stand-up, care se bazează pe o călătorie cu mașina până în Turcia, dar și pe căutarea fantomelor.

„Iepuraș mort”, își notează Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Alexandru Țiproc a revenit cu o nouă invenție: mașina antistres, care te scapă de impotență

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

Juriul a fost confuz din cauza dinamicii momentului, Alexandra sărind de la un moment la altul.

„Eu n-am înțeles ce-a făcut fata asta”, recunoaște Cătălin Bordea. Însă el a fost foarte interesat de planurile din ring ale Alexandrei, care se pregătește de luptă.

Cheloo nu știe dacă într-adevăr crede în fantome, dar a trecut printr-un moment în care s-a gândit că poate a trecut Mireasa Moartă pe lângă el.

Alexandra povestește despre cum și-a luat revanșa după ce a fost înșelată de iubit, ceea ce l-a impresionat pe Cătălin. „Sper să câștigi în ring”, i-a spus acesta, înainte de a-și prezenta votul.

Astfel că, Alexandra Cărare a primit două like-uri, de la Delia și Natanticu, și două dislike-uri de la Cheloo și Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Amalia Mihart de la Chefi la cuțite i-a fiert la foc mic pe jurați: „Ai o voce foarte sexy!”

După jurizare, ”numărul” a continuat: „A auzit că femeia și-a bătut fostul și lui Bordea îi place să fie chinuit. Asta e”, a spus Natanticu, după ce a chemat-o pe Alexandra înapoi pentru a sta de vorbă cu prietenul său.

Alexandra îi arată câteva mișcări din MMA: „Îți dai seama ce-ți face asta în pat? D-asta n-ajunge asta la final”, susține Cătălin Bordea.

La final Cătălin chiar și-a imaginat viața alături de Alexandra dacă s-ar căsători: „Ea ar avea o viață foarte plictisitoare.”

Citește și: Teodora Nedelcu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Camila Basterra, număr senzațional de acrobație pe scena iUmor. Delia: „Numărul tău a fost cel mai bun din istoria iUmor... iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Ștefan Ene urcă pe scena iUmor cu un umor inocent. Ce îi spune Cheloo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x