Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Ispita Livia Marinescu, joker în cel mai nou sezon. Bordea a spart baloane de pe trupul ei

Livia Marinescu a avut o apariție ispititoare în culisele iUmor! Cu pofta de a se răzbuna pe Cheloo, care a folosit Jokerul ediției trecute împotriva ei, blondina i-a provocat pe jurați la un joc palpitant. Ce s-a întâmplat când a venit rândul lui Bordea să spargă baloanele de pe trupul ei!

Îmbrăcată în roz și cu un apetit de distracție demn de invidiat, ispita Livia Marinescu a revenit la iUmor, dar în altă calitate. Nu a fost nici concurent și nici invitat special, ci chiar „călăul” lui Cheloo.

După ce ediția trecută, juratul i-a anulat jurizarea blondinei, folosindu-se de Jokerul câștigat atunci, Livia Marinescu și-a propus să îl pună ea pe el în dificultate de această dată!

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Livia Marinescu i-a „ispitit” pe jurați la o partidă de joc

Livia Marinescu i-a așteptat extrem de ispititoare pe Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și pe Cosmin Natanticu în culisele iUmor. Amintindu-le vechilor jurați de una dintre prestațiile sale trecute: „Vă mai aduceți aminte, Delia și Cheloo, cum a spart fostul baloanele de pe mine?”, blondina i-a „botezat” pe noii jurați și i-a provocat să spargă baloanele de pe ea, înainte de a începe jocul. Atât Cosmin Natanticu, cât și Cătălin Bordea au executat imediat!

Pe urmă, ispita de la Insula Iubirii a trecut la jocul propriu-zis și „a pus cărțile pe masă”: „Aveți aici patru poze, cu fața fiecăruia dintre voi și, cu această săgeată pe care eu am folosit-o pentru a sparge baloanele, veți arunca la țintă. Iar, la final, veți avea și un punctaj.”

În timp ce Cosmin Natanticu a dezvăluit că se știe cu Livia de foarte mult timp, Cătălin Bordea a fost mai sincer și „a tradus” ceea ce, probabil, gândeau cu toții: „Nimeni nu a ascultat ce a zis. Toată lumea se gândea: Ce caută fata asta, aici, dezbrăcată?! Putea să zică orice...”

După ce le-au fost explicate regulile, Delia a fost prima care a aruncat la țintă. Jurata a dezvăluit că tehnica ei a fost să aleagă fotografia în care chipul era mai mare pentru a avea „mai multă zonă de acțiune”. În schimb, Cheloo a ales să suprapună pozele cu chipul colegilor săi și să arunce săgeata peste toate deodată.

După ce s-a tras linia, Cosmin Natanticu a ieșit învingător, el reușind să adune cele mai multe puncte.

Citește și: Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Hannah Becker, ținta unei gafe de proporții: „Fața ta arată mai tânără decât corpu... iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Juanita i-a făcut pe jurați să creadă că vor avea parte de striptease. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x