Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Norocel nu a tras lozul norocos. Cheloo: „Nu-mi vine să cred că vorbesc cu un sac de gunoi.”

Norocel sensibilizează o sumedenie de oameni pe rețelele de socializare. Acesta este susținut din umbră de Cosmin.

colaj norocel și cosmin pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Norocel este creația lui Cosmin și este un recitator. El a urcat pe scena iUmor cu multă încredere.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Alexandra Violin e un trandafir uriaș. Cheloo: „M-am simțit ca un gândac de bucătărie pierdut”

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Norocel nu a tras lozul norocos. Cheloo: „Nu-mi vine să cred că vorbesc cu un sac de gunoi.”

„Eu doar am venit să vă povestesc câteva problemele pe care eu le am în amor”, transmite Norocel audienței sale.

„Un bărbat serios care se mulțumește și cu jumătăți de măsură”, spune Cheloo, după una dintre intervențiile concurentului. „Nu-mi vine să cred că vorbesc cu un sac de gunoi.”

„Norocel avea probleme mult mai mari”, susține Cosmin Natanticu. „Care e cea mai tare cu care crezi tu că impresionezi juriul ăsta pe care aproape l-ai adormit.”

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 7, sezonul 16. Cosmin Natanticu: „Eu îmi arăt adevărata față. Alegeți-mă!”

Norocel, jurizare în ediția din 14 aprilie 2024 la iUmor

„Mi se pare foarte greu ce faceți”, spune Delia.

„Știi că păpușa ta are ochii lui Natanticu?” îl întreabă Cătălin Bordea.

„Și părul. Și fața, și urechile”, intervine Delia.

Citește și: iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide înainte de meciul România - Columbia

„Faceți de mult asta?” întreabă Cheloo.

„Patru luni”, răspunde concurentul din spatele lui Norocel.

„Atunci nu-l certăm foarte tare pentru păpușică”, li se adresează Cheloo colegilor săi. „Dar vă certăm pentru umor. Am votat. Nu mi-a plăcut.”

Jurații sunt uimiți să afle că Norocel face 200 de euro pe zi pe TikTok.

Astfel, Norocel a primit un like, de la Delia, și trei dislike-uri, de la Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Anghel Iordănescu, impersonat de Ionuț Rusu, într-un moment spumos pe scena iRoast de Victorie, diseară, de la 20:30, la Antena 1

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine la iUmor. Cosmin Natanticu și-a dat pantalonii jos

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Andrei Fabian Stoica, manifest muzical. Cosmin Natanticu: „Dezamăgire totală”... iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Jan Holban vine cu un text nișat care ațâță juriul. Delia:„Putea să fie puțin mai din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x