Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. SangSoon Kim uluiește juriul. Cosmin Natanticu: „Ești foarte bun”

SangSoon Kim vine din Coreea de Sud pentru a uimi juriul de la iUmor. Acesta a mâncat pentru prima dată sarmale în culisele emisiunii.

colaj SangSoon Kim pe scena iumor cu un număr de magie, juriul iumor: delia, cătălin bordea, cheloo, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Victor Vlădăreanu nu reușește să convingă juriul: „Atitudinea e tot, mai ales când n-ai glume”

SangSoon Kim visează să țină spectacole de magie în Las Vegas. Până atunci, fascinează publicul din România.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 5, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Cheloo: „Aș face mult rău”

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. SangSoon Kim uluiește juriul. Cosmin Natanticu: „Ești foarte bun”

Talentul lui SangSoon Kim i-a ținut pe jurați cu ochii lipiți de scenă. ”Problema” sa cu tenișii l-a amețit pe juriu. Și-a dus publicul la delir.

„Zici că am văzut un video editat”, spune uimită Delia. „A fost impecabil.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Daniel Oldaker face un show delicios. Cosmin Natanticu: „N-am știut că se poate folosi și așa”

SangSoon Kim, jurizare în ediția din 24 martie 2024 la iUmor

„A fost un număr senzațional. Bine ai venit în România”, îi transmite Delia. „Ne-a plăcut foarte mult ce ai făcut. (...) Ești un concurent senzațional.”

Concurentul le dezvăluie că face acest lucru de 14 ani.

„Ești foarte bun pe ceea ce faci. Bravo ție”, îi spune Cosmin Natanticu.

„Un număr spectaculos. Absolut fantastic”, completează Cătălin Bordea. „Mă regăsesc în numărul tău.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Mistah White este un veritabil Arlechino. Cătălin Bordea: „E un Arlechino psihedelic total!”

„Pe mine m-ai trimis în trecut. (...) Cum ai ales să faci așa ceva?” întreabă Cheloo.

„Când eram mai tânăr, nu-mi permiteam multe perechi de pantofi și mi-i făceam așa”, răspunde concurentul.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Iulia Clisu atrage privirile juriului. Cătălin Bordea: „Am alunecat pe gheață!”

Astfel, SangSoon Kim a primit patru like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Simona Oghinciuc duce prostia la rang de artă. Delia: „Enervant de proastă”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cosmin Armega i-a vrăjit pe jurați. Bordea: „Nu-mi plac magicienii, dar tu ai creat o poveste”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Horia Manea, de la Chefi la cuțite la iUmor. Delia: „Meriți cuțitul de aur!”... iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. HA-HA Honeys, nu doar lapte și miere. Cătălin Bordea: „Într-o țară în care bărbatul e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x