Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Libre, momente de terapie pe scenă. Bordea: „E foarte interesant subiectul. Mai bagă și glume”

Libre (Raluca Chivu) este actriță și-și dă frâu liber pe scenă. ”Neînfricata” de la iUmor atinge teme sensibile în numărul său de stand-up.

colaj libre (raluca chivu) pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Horia Manea, de la Chefi la cuțite la iUmor. Delia: „Meriți cuțitul de aur!”

Raluca este pasionată de Spania, iar semnificația cuvântului „libre” i se pare că o descrie perfect, tocmai de aceea l-a ales ca nume de scenă. Ea vine cu un număr de stand-up comedy, care se bazează pe experiența din copilărie alături de bunicii săi.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine la iUmor. Cosmin Natanticu și-a dat pantalonii jos

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Libre, momente de terapie pe scenă. Cătălin Bordea: „E foarte interesant subiectul. Mai bagă și glume”

Libre este pasionată de psihologie și încorporează asta în numărul său.

„Avem nevoie”, spune Delia.

„Pasiune pe care am moștenit-o de la mamaia”, contiună concurenta.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Ionuț Guzu și teoria Pământului plat. Cătălin Bordea: „Cred că ai foarte mult timp liber”

Libre, jurizare în ediția din 31 martie 2024 la iUmor

„E foarte interesant subiectul”, spune Cătălin Bordea, care poate empatiza cu Libre. „Mai bagă și glume pe acolo. Asta a fost o relatare.”

„Eu îmi conving toți colegii să te voteze pozitiv dacă îmi faci un profil psihologic real din ceea ce ai văzut la televizor”, îi spune Cheloo.

Libre acceptă provocarea și îi face un profil psihologic juratului iUmor.

„Mai au și alții nevoie de atenție”, spune Delia.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. SangSoon Kim uluiește juriul. Cosmin Natanticu: „Ești foarte bun”

Astfel, Libre a primit un like, de la Delia, și trei dislike-uri. de la Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu.

„E simpatică, dar nu sufiecient pentru a trece mai departe”, explică Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Arsho, nevoit să vină în România din cauza războiului, face show. Delia: „Simt că mă convinge”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. HA-HA Honeys, nu doar lapte și miere. Cătălin Bordea: „Într-o țară în care bărbatul e la putere”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, număr pitoresc pe scenă. Delia: „Sufletul meu s-a hrănit”... iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Cristi de la Iași aduce o ”șaorma” cu de toate pe scenă. Cosmin Natanticu: „Cum îți pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x