Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

iUmor

PREMIERA SEZONULUI 8: SÂMBĂTĂ, 22 FEBRUARIE, ORA 20.00

iUmor, sezonul 8. Delia, jurata de la iUmor, îndrăgostită hainele extravagante. Artista nu se uită la bani când își alege ținutele 

Numărătoarea inversă până la marea premieră a sezon 8 al emisiunii iUmor a început deja, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac promit să vă aducă pe micile ecrane cele mai inedite momente, ce vă vor stârni, cu siguranță, hohote de râs. 

iUmor, sezonul 8. Delia, jurata de la iUmor, îndrăgostită hainele extravagante. Artista nu se uită la bani când își alege ținutele

Până când veți avea ocazia să vă distrați cu noii concurenți ai emisiunii iUmor, sezonul 8, vă propunem să aflați detalii despre pasiunea ascunsă a Deliei.

Dacă atunci când nu e pe micul ecran, Delia urcă pe scenă și face furori cu piesele ei ori se bucură să descopere tărâmuri îndepărtate, fiind pasionată de călătorii, artista mai are o pasiune secretă. Mai exact, Delia adoră hainele extravagante și scumpe, motiv pentru care deseori investește sume importante în hainele pe care le poartă.

iUmor, sezonul 8: Delia, dezvăluiri despre vacanța din Asia înainte de premiera noului sezon: ”În fiecare zi am fost pe fugă!”

Recunoscută pentru ținutele extravagante pe care le-a purtat în repetate rânduri, Delia este considerată un adevărat fashion icon pentru multe tinere. Sumele pe care le cheltuie pe haine, însă, sunt, fără doar și poate, uriașe.

Extravagantă și nonconformistă, frumoasa blondină e atentă la tendințele internaționale și din nevoia de a avea ținute inedite a ajuns să facă shopping numai în magazinele de peste hotare unde lasă lunar cel puțin 5.000 de euro.

Spre exemplu, în urmă cu un de zile, când și-a aniversat ziua de națtere, Delia a îmbrăcat o ținută de mai bine de 9.000 de euro. Din garderoba ei, nu lipsesc, însă nici piesele la prețuri decente, pentru ”muritorii de rând”.

Mai exact, artista este pasionată de pălării și chiar și-a achiziționat una numai din pene pentru suma de 1.500 de euro, ulterior mai cumpărând alte 10 asemănătoare de pe Internet la 100 de dolari fiecare.

Deliei i s-a îndeplinit cea mai mare dorință din copilărie! Cum au surprins-o colegii de la iUmor: „Le-am adorat!”

De asemenea, Delia este cunoscută pentru pasiunea pentru haine de mult timp, ea făcând furori și atunci când urca pe scena de la X Factor, unde îmbrăca haine în valoare de peste de o mie de euro pe fiecare apariție.

“În primul rând, aleg din dressing lucruri şi accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, ţin cont şi de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg şi compun ţinuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineaţa”, mărturisea jurata de la iUmor pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube