Antena Căutare

iUmor, 14 aprilie 2021. Laurențiu Duță, adesea confundat cu celebrul cântăreț, a găsit rețeta perfecta pentru un număr de stand-up

În ediția 9 a sezonului 10  iUmor, Laurențiu Duță, nu cel la care ne așteptăm, a venit la iUmor cu un număr de stand-up, explicând care e rețeta perfectă.

laurentiu duta iumor Galerie
iUmor, 14 aprilie 2021. Laurențiu Duță | antena 1

Laurențiu Duță este deseori confundat cu celebrul artist de la trupa 3 Sud-Est și spune că atunci când se recomandă, toată lumea se așteptă atunci când se întâlnesc ca el să fie cântărețul.

“Nu m-a salvat de la ceva, ci m-a ajutat să intru în relație cu oamenii, ba chiar să intru în discuție cu femeile”, spune Laurențiu despre numele său.

Atunci când sună să facă o rezervare, de fiecare dată impresia pe care o lasă la telefon este că el e acel artist la care se așteaptă toți.

Chiar dacă nu are voce, Laurențiu e pregătit să-I dea pe spate pe jurații iUmor cu un număr de stand-up.

Pentru că se definește ca fiind o persoană rațională, Laurențiu s-a documentat despre cum ar trebui să fie un număr de stand-up și a venit cu rețeta perfectă.

“Arată cam așa. (își face cruce) Doamne ajută”, spune Laurențiu.

Concurentul iUmor era extrem de emoționat și se mișca ușor nervos pe scenă. Atunci Mihai Bendeac l-a întrebat dacă este cumva dansator pentru că începuse să danseze fără să vrea pe scenă.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes

“Sunt panicat, da”, a recunoscut Laurențiu.

“A intrat șoarecele de bibliotecă pe scenă, a făcut câțiva pași a încercat să mimeze încrederea, după care pironit, a înghițit în sec și a început să turuie un text”, spunea Mihai Bendeac în culise despre concurentul iUmor care era vizibil emoționat.

Laurențiu a încercat să se concentreze și le-a mărturisit juraților că el e o fire emotivă. Chiar și atunci când trebuie să invite o fată în oraș, îi ia mai mult timp decât s-ar aștepta oricine.

“Și nu-s vulgar. Pentru mine finalizare înseamnă să dau și enter la mesaje”, a povestit concurentul iUmor.

Jurizare Laurențiu Duță

Numărul de stand-up al lui Laurențiu s-a terminat mai repede decât s-ar fi așteptat jurații iUmor.

“De ce crezi că n-a funcționat? Ce crezi că a lipsit?”, l-a întrebat Delia pe Laurențiu.

Concurentul iUmor a mărturisit că e posibil ca glumele pe care le-a scris să nu fi fost suficient de bune.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Ștefan Creangă, cel mai tânăr concurent de la iUmor, l-a provocat pe Cheloo să vorbească germana

După ce a văzut că nu a primit niciun vot, Laurențiu s-a decis să îl întrebe pe Mihai c ear trebui să îmbunătățească pentru a avea success pe viitor.

“N-ai cum. Ești civil, nu ai nimic pentru treaba asta. N-ai niciun fel de legătură”, i-a spus cu sincneritate Mihai Bendeac.

“Mie mi se pare că dacă cineva te întreabă în mod cinstit o chestie de genul ăsta și crezi că poți să-I dai un răspuns cinstit, trebuie să-I dai acel răspuns cinstit”, a mai explicat Mihai Bendeac în culise.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 14 aprilie 2021. Alexandra Pribeagu i-a surprins pe jurații iUmor cu glume inocente despre copilăriile lor... iUmor, 14 aprilie 2021.  Actorul Dragoș Pop urcă pe scena iUmor cu un pachet de glume inteligente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x