Antena Căutare

iUmor, 14 aprilie 2021.  Actorul Dragoș Pop urcă pe scena iUmor cu un pachet de glume inteligente

În ediția 9 a sezonului 10  iUmor, Dragoș Pop a venit la iUmor cu un set de glume cu referințe din piese de teatru celebru.

dragos pop iumor Galerie
iUmor, 14 aprilie 2021. Actorul Dragoș Pop | antena 1

Actorul Dragoș Pop a acceptat invitația de a veni la iUmor și a adus doar glume inteligente, amintindu-le ascultătorilor despre piese de teatru celebre și relațiile dintre oameni.

“Ați observat că sămânța adulterului stă chiar în inima textului cununiei religioase pentru că textul spune că femeia trebuie să fie supusă bărbatului și nu se precizează niciun nume”, a spus Dragoș Pop.

O altă referință la biserică a fost legată de banii pe care îi face biserica, întrbându-se cum de există zicala “Banul este ochiul dracului” dacă biserica este cea mai bogată instituție din lume.

Dragoș spune că nu dorește să înceapă nicio ceartă cu soția lui, dar atunci când vrea să îi semnaleze că trebuie să facă curățenie, are un ritual special.

Citește și: iUmor, 31 martie 2021. Andrei Negoiță, actorul cu glume la purtător, s-a dezlănțuit pe scena iUmor cu glume din desene animate

“Mă plimb ca un flamingo prin casă”, spune Dragoș.

Cu toate acestea, Dragoș a mărturisit că o iubește enorm pe soția lui.

Dragoș Pop a stârnit hohote de râs în rândul juraților

“Soția mea a ajuns la inima mea din prima clipă pentru că mi-a spus “Dragule, am să-ți gătesc și spăl toată viața”. Nu sunt de acord că femeile trebuie să stea toată ziua la cratiță. Altfel, cine arm ai face curat?”, spune actorul plin de haz.

De asemenea, Dragoș mărturisește că s-a folosit de un truc special pentru ca soția lui să nu intre în depresie post natală. A cumpărat un odorizant de cameră care face “Pss pss” atunci când trece ea pe lângă el.

Actorul se lauda cu o familie minunată, povestind că are și o fetiță de 4 ani. Cea mică l-a întrebat cum a apărut pe lume, iar răspuns lui Dragoș a fost unul amuzant.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Albert Einstein, roast istoric pe scena comediei. Ce a spus despre Delia și Cheloo

“Tu ai venit pe lume din hol. De pe jos din hol. Nu mai țin minte că eram mai mulți”, spune Dragoș.

Dragoș nu a putut ocoli problemele actuale cu care se confruntă tinerii din ziua de azi și a vorbit și despre programul Prima Casă.

“Cea mai grea parte a programului Prima Casă e să-ți convingi părinții să plece”, a adăugat actorul.

În timpul pandemiei, Dragoș mărturisește că a descoperit cu soția lui sexul covidian, explicând mai pe lanrg în ce constă acesta. Astfel, el a stârnit hohote de râs. Actorul a vorbit și despre diferitele tipuri de orgasm pe care le au femeile.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 14 aprilie 2021. Laurențiu Duță, adesea confundat cu celebrul cântăreț, a găsit rețeta perfecta pentru un număr d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x