Căutare Live

Juraţii iUmor aleg ultimul finalist al sezonului 12, duminică, de la 20.00, la Antena 1. Opt concurenți vor urca pe scenă

iUmor, cea mai îndrăgită emisiune de umor din România, se apropie de finalul celui de-al doisprezecelea sezon. Înainte de marea finalã, difuzatã pe 22 mai, de la 20.00, la Antena 1, jurații vor alege ultimul finalist în cadrul semifinalei din această duminică.

iUmor, cea mai îndrăgită emisiune de umor din România, se apropie de finalul celui de-al doisprezecelea sezon. Înainte de marea finalã, difuzatã pe 22 mai, de la 20.00, la Antena 1, jurații vor alege ultimul finalist în cadrul semifinalei din această duminică.

Antena 1/ iUmor

Duminică, de la 20.00, jurații iUmor se reunesc în formulă completă pentru a alege ultimul finalist al acestui sezon.

Pentru ca alegerea să fie cât mai corectă, Monica Bîrlădeanu va analiza alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cei opt concurenți dornici să ajungă în marea finală a sezonulu 12.

În semifinalã vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor

În semifinalã vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar care nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei, care va avea loc duminica aceasta, de la 20:00, pe Antena 1, se va alătura celor 12 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro ce va fi înmânat în data de 22 .

Opt concurenți vor urca duminica aceasta pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală.

Citește și: Jurații surpriză ai sezonului 12 iUmor revin într-o ediție specială, duminică, de la 20.00: „E primul roast pe care îl fac”

Magicianul Verdini, Alin Burlacu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Mihai Radu, Fachirul din Periș și Țucăneală, Luca Lombardo, Roxana Condurache, dar și Abel Megyes vor urca pe scenă pentru a-i convinge pe cei patru jurați iUmor că sunt demni de ultimul loc al marii finale.

Spre deosebire de audiții, când concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală, concurenții trebuie să convingă trei din cei patru jurați să le acorde voturile, altfel sunt eliminați.

Citește și: iUmor, lider de audiență cu ediția specială de roast

Cei care vor obține trei "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Monica Bîrlădeanu, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor.

iUmor, lider de audiență cu ediția specială de roast... Astăzi, de la 20.00, Fachirul din Periș și Țăcăneală revin în semifinala iUmor...
Ultimele știri
x