Antena Căutare

iUmor, lider de audiență cu ediția specială de roast

Seara trecută, cea mai nouă ediție iUmor, difuzată în intervalul 19:58-22:49, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 6.3 puncte de rating și 18.9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, care, cu cea mai nouă ediţie Survivor, a înregistrat o medie de 6 puncte de rating și 18% cotă de piață. În minutul de aur, 22.01, aproape 1,3 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Iulia Albu și Ana Morodan la iUmor Galerie
Seara trecută, cea mai nouă ediție iUmor, difuzată în intervalul 19:58-22:49, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial | Antena 1

Monica Birlădeanu, Iulia Albu, Rodica Popescu Bitănescu, Ana Morodan, Mihai Petre și Florin Dumitrescu au revenit seara trecută la iUmor, de această dată pentru a glumi pe seama experienței lor de jurați ai emisiunii.

„Aveți grijă. Am venit să îmi iau revanșa”, a spus Mihai Petre înainte de a-i lua la roast pe jurați.

iUmor a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial

Prima jurată surpriză a acestui sezon, Rodica Popescu Bitănescu, s-a întors în platoul emisiunii spunând: „Chiar dacă a fost o experiență grea pentru mine, mi-a plăcut la iUmor. Nu m-aș fi gândit vreodată că voi fi invitată să jurizez”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”

Cea mai spectaculoasă intrare făcută vreodată pe covorul roast-ului i-a aparținut Iuliei Albu. Criticul de modă și-a făcut apariția în platoul emisiunii executând mișcări acrobatice la înalțime, asemănătoare numerelor periculoase din lumea circului. „Senzațional! Superbă intrarea!”, a exclamat Delia surprinsă fiind de coborârea fostei jurate.

iUmor continuă duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1, cu semifinala sezonului 12.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Citeșt și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre noi”

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevăr... Juraţii iUmor aleg ultimul finalist al sezonului 12, duminică, de la 20.00, la Antena 1. Opt concurenți vor urca pe scen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x