Antena Căutare

Maria Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2, s-a fotografiat într-un sutien care îi lasă bustul la vedere. Cum arată acum

Maria Popivici, câștigătoarea iUmor sezonul 2, a impresionat pe toată lumea cu momentele sale de stand up comedy, însă puțini sunt cei care știu cum arată acum fosta concurentă.

Maria Popovici în două ipostaze diferite Galerie
Maria Popivici, câștigătoarea iUmor sezonul 2, a impresionat pe toată lumea cu momentele sale de stand up comedy, însă puțini sunt cei care știu cum arată acum fosta concurentă. | Antena 1

Maria Popovici a participat la cel de-al doilea sezon al emisunii iUmor. Tânăra a pășit cu încredere pe scenă și a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, momentele sale spectaculoase fiind cele care au reușit să o ducă cât mai aproape de marea finală a show-ului.

Concurenta a încântat telespectatorii și jurații cu replicile sale savuroase, motiv care i-a asigurat primul loc în finala iUmor sezonul 2. Au trecut aproape 5 ani de atunci și a decis să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor, însă tânăra păstrează o activitate intensă pe rețelele sociale, acolo unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Fosta concurentă de la iUmor și-a obișnuit prietenii virtuali cu postările sale, însă recent a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după s-a fotografiat într-un sutien care îi lasă la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Cum arată Maria Popovici într-un sutien care îi scoate în evidență bustul generos

De curând, câștigătoarea iUmor sezonul 2 a întors toate privirile internauților după ce s-a pozat într-o ținută foarte provocatoare. Tânăra a îmbrăcat un sutien minuscul, o geacă din denim și o pereche de pantaloni mulați, iar piesele vestimentare i-au pus în valoare bustul geneors, cele mai frumoase trăsături ale feței și talia de invidiat.

Ținuta sa nu a putut să treacă neobservată de prietenii săi virtuali, care nu au ezitat să îi transmită complimente. Postarea sa a strâns mai bine de 6 mii de aprecieri, semn că este îndrăgită de foarte multe persoane.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Maria Popovici revine la iUmor cu glume fresh. "Am crezut că o să râzi, că o să mori de râs”

Și mesajul pe care l-a folosit la descrierea imaginii a atras toate privirile. "Bună seara la toată lumea, eu așa ies în oraș în seara asta pentru caă acasă n-aș avea ever tupeu. Doamne ajută.", a scris ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au ezitat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi spună că arată foarte bine.

"Eu zic că ar trebui să ai tupeu și acasă. Ești frumoasă și sexy! ❤️ woman power!", "Arăți minunat" sau "Îmi place foarte mult!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cuvinte frumoase și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Cine este Maria Popovici

Maria Popovici a absolvit UNATC și, înainte de a deveni comediantă a fost timp de 5 ani actriță la un teatru independent. În glumele ei Maria Popovici a vorbit de multe ori despre relația de cuplu, având în vedere că încă din Facultate a început o relație cu cel care i-a devenit soț, comediantul Alexandru Minulescu, sau Mincu, așa cum îl știu fanii.

Întrebată într-un interviu pentru Unica.ro cum este viața unui stand-up comediant alături de un coleg de breaslă, Maria Popovici a răspuns:

Citește și: Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Maria Popovici și-a depășit teama de înălțime cu o săritură de la 3 metri

„Grea. Într-un fel e bine că ne susținem și ne înțelegem. Dacă unul vine supărat acasă după un show, celălalt îl înțelege. Știi cum e: îl înțelegi pe cel de lângă tine, dar nu-l înțelegi 100% dacă nu ești în pielea lui, dar în cazul nostru, când avem o problemă unul sau altul, ne înțelegem 100%. Dar viața cu un stand-up comediant mai implică și alte chestii, noi ne-am obișnuit să facem niște glume exagerate între noi, iar oamenii nu-și dau seama că glumim uneori sau glumele noastre sunt prea mult pentru unii.", a spus ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x