Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Maria Popovici și-a depășit teama de înălțime cu o săritură de la 3 metri

Maria Popovici a trecut prin momente grele la Splash! Vedete la apă deoarece i-a fost foarte frică să sară.

Maria Popovici a creat răsete la Splash! Vedete la apă Galerie
Maria Popovici a creat răsete la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Maria Popovici a fost încrezătoare pe faptul că știe foarte bine să înoate, însă ea nu știa ce avea să i se întâmple. Când a urcat pe rampa de la 3 metri, Maria Popovici nu a vrut să mai sară, însă și-a făcut curaj și a făcut-o. Iar juriul a apreciat acest lucru.

Maria Popovici, săritură amuzantă de la 3 metri. Cum s-a descurcat vedeta

Maria Popovici și-a învins teama de înălțime și a sărit de la 3 metri. Foarte speriată de impactul cu apa, comedianta a scos un mic chiuit care a fost motiv de amuzament pentru toată lumea. Anna Lesko a imitat-o perfect și juriul a avut un motiv de discuție pe acest subiect.

„Eu sunt Maria Popovici. Sunt o artistă internațională, vedetă. Probabil că nu mă știți că încă nu s-a demonstrat că sunt vedetă internațională. Sunt comediantă, înot, dansez, mă arunc. Soțul meu a fost invitat la Splash și m-am băgat și eu. Sunt aici pentru voi. Nu vreau să mă arunc de la 3 metri. Dorința mea e să nu mă dau bătută, să îmi înving frica.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac e câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

Orice frică învingi o să te ajute foarte mult. Sper să îmi înving frica. Nu vrea să o câstig, vreau doar să nu mă puneți să sar de sus. Mi-e foarte frică de înălțime, colegii mei știu că m-am stresat acasă. Acum mă stresez de 3 metri, că acasă nu mă stresează deloc 12 cm. Aproape plâng. Știu că nu pare că e distanța mare, dar este”, a fost declarația ei înainte de a sări.

„Mi-a luat mult timp, sinceră să fiu. Am crezut că știu foarte bine să înot și că o să sar de la 7. Tot negociam că fac un roast despre jurați ca să nu mai sar. Am teamă de înălțime. E o teamă de care știu, care nu știam că e atât de mare”, a mai spus ea.

Jurizarea Mariei Popvici la Splash! Vedete la apă, 28 august

„Ai avut curaj, săritura a fost extraordinară. Ai avut curaj, mișto”, a declarat Jean de la Craiova.

„Eu o să apreciez că ai avut curaj să sari, dar e distanță mare. Peste doi trei ani că am avut ocazia să o cunosc și să zic că unul a făcut o săritură extraordinară”, a spus Nea Mărin.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Natalia Duminică e câștigătoarea ediției 2 Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

„Maria, îți apreciz curajul și că ți-ai învins teama, eu voi juriza tehnic și din punct de vedere tehnic nu am ce să jurizez”, a spus Clara Gherase.

Iată care au fost notele pe care ea le-a primit de la juriu:

Nea Marin - 5,5
Jean de la Craiova - 7
Clara Gherase - 3,5

Nota Iuliei Albu este secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Chelsea, jucătoarea de polo cu frică de înălțime a știut să facă valuri.“Mario chiar m-a motivat mult"

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Alexandru Mincu, săritură cu dificultate de la 3 metri. Ce i-au spus jurații... Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Sonny Medini, săritură spectaculoasă de la 7 metri. A fost apreciat de juriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x