Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mihai Bendeac, primele declarații după ce s-a autoizolat la domiciliu: ”Nu e ceva nou pentru mine. De 20 de ani îmi fac provizii!”

Mihai Bendeac, jurat al emisiunii iUmor, a ales să țină cont de recomandările autorităților și s-a autoizolat la domiciliu. 

În cadrul unui filmuleț făcut public pe internet, Mihai Bendeac a mărturisit că nu i-a fost greu să se izoleze, întrucât face asta frecvent, atunci când vrea să creeze.

Mono G le-a sucit mințile juraților iUmor! Patinatorul pescar vs. bancul cu bătrâna și rața

”De când mă știu, încercați să vă gândiți la această stare în care sunteți în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având niște minime provizii, de afară vreme urâtă, fac asta. De 20 de ani, ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc, eu mă autoizolez. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu știu ce”, a spus Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

De asemenea, el a declarat că speră să rămână creativ, în ciuda faptului că trăim vremuri tulburi.

Mihai Bendeac, în stare de șoc: ”Mi se face rău!”. Vali Gherghe este declarat vampir energetic

„Numai că acum ea devenind complet și irevocabil realitate, în sensul în care e și stare de urgență, sunt și goarnele, e și vreme urâtă afară, e și... e totul, e complex, mi s-a făcut un pic frică. Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, a mai transmis actorul.