Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Mihai Bendeac, în stare de șoc: ”Mi se face rău!”. Vali Gherghe este declarat vampir energetic

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Vali Gherghe, este declarat vampir energetic de Mihai Bendeac. Numărul concurentului a dezechilibrat vibrația bună a juraților.

"Vă previn, glumele mele s-ar putea să nu se înțeleagă din prima. Dar eu a doua oară nu le mai zic, așa că o să le zic a treia oară direct din prima", spune Vali Gherge.

"Nu îmi amintesc nimic din ceea ce a spus și nici nu vreau să știu nimic din ceea ce a spus având în vedere că din secunda doi când m-am simțit supt de orice urmă de energie și că ceva în mine a murit și că mi se face rău fizic. Bă, însemnă că nu trebuia să mă uit la acel număr!", spune Mihai Bendeac

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!

Pentru a vedea momentul întreg urmăriți videoclipul de mai sus!