Antena Căutare

Mihai Bendeac, salariul pe care îl câștigă de la teatru. Ce sumă încasează lunar actorul

Mihai Bendeac a dezvăluit ce salariu câștigă de la teatru, în utima ediție de iUmor, difuzată în data de 6 noiembrie. Acesta a avut o discuție aprinsă cu Delia despre unul dintre accesoriile pe care ea le-a purtat.

Mihai Bendeac, salariul pe care îl câștigă de la teatru. Ce sumă încasează lunar actorul Galerie
Mihai Bendeac, salariul pe care îl câștigă de la teatru. Ce sumă încasează lunar actorul | Antena 1

Mihai Bendeac a aflat suma imensă de bani pe care Delia a achitat-o atunci când și-a achiziționat un lanț din plastic, iar actorul a încremenit. Mihai Bendeac și-a dezvăluit salariul pe care el îl încasează de la teatru pentru a face o comparație cu prețul choker-ului pe care artista l-a purtat la iUmor.

Mihai Bendeac, salariul pe care îl primește de la teatru. Câți bani încasează actorul pe lună

Mihai Bendeac a dezvăluit ce salariu primește de la teatru lunar. Iată că, deși Delia achită 3000 lei pentru un choker din plastic, lui Mihai Bendeac nu i se pare corect să cheltuiască asemenea sume de bani pentru niște accesorii.

Astfel că, în dorința sa de a-i explica faptul că nu i se pare în regulă să arunce cu bani atât de ușor, Mihai Bendeac își dezvăluie și salariul pe care îl primește lunar de la teatru, acolo unde este angajat.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021. Zamfir Silaghi, momentul plin de glume care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce spune concurentul

„Știu că pare că mă întorc în niște locuri comune. Ai la gât niște mărgele la gât din plastic. Ăsta nu are mai mult de 2 dolari. Cât să fie un choker de mărgele?”, spune Mihai Bendeac când caută pe google să vadă prețul accesoriului Deliei.

„El s-a obișnuit că a făcut așa în alte sezoane să facă niște content”, se apără Delia.

„Lasă-mă, 3000 lei. Niște plastic. Am salariul la teatru 6400 lei. Adică să dau jumătate pe un choker amărât”, spune Mihai Bendeac, în timp ce și-a dezvăluit salariul pe care îl primește de la teatru.

„El ne îngroapă în bani, nu pleacă în vacnțe, câștigă atâta. Am și un breloc. Nu mai știu cât a costat”, mai adaugă Delia, despre prețurile pe care le achită pe diverse accesorii vstimentare.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Teodor Stroe, trucurile de magie cu care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce reacții a avut

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 6 noiembrie 2021. Shurubel, invitatul special al serii. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la col... Zamfir Silaghi merge în finala iUmor, sezonul 11. „E prima dată în viața mea când sunt pe o scenă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x