Antena Căutare

Mincu face show total pe scena iUmor. Aplauzele și hohotele de râs răsună în ediția difuzată mâine seară, de la ora 20.00

În cea de-a cincea ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, invitatul special este nimeni altul decât Mincu, care a făcut show total pe scenă, iar aplauzele și hohotele de râs au răsunat în platoul emisiunii.

Galerie
În cea de-a cincea ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, invitatul special este nimeni altul decât Mincu | Antena 1

Comediantul a venit cu o serie de povești absolut savuroase, despre terapie și despre problemele românilor.

„Am început ședințele de terapie cu o problemă și am descoperit că am alte patru. Apoi, mi-am dat seama că problemele nu sunt doar ale mele, ca individ, ci ale noastre, ca neam – dacă ești în trafic și îl lași să treacă pe cel din fața ta, reușește ăla în viață în locul tău, iar așa ceva nu se poate!”. Așa și-a început comediantul numărul de stand-up, continuând să livreze glumă după glumă și stârnind hohote de râs printre cei prezenți în sală.

Cum au reacționat jurații la momentul savuros al lui Mincu de la iUmor

„Mă regăsesc în 90% din acest număr, poate chiar în totalitate!, recunoaște Cheloo, care crede că „acest gen de moment se duce atât de adânc în genomul românului care nu știe ce vrea de la viață, dar care știe să devină agresiv la fiecare zece secunde”.

Articolul continuă după reclamă

Întregul moment al comediantului va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Teodora Nedelcu urcă pe scena iUmor cu un super număr de stand-up! Cheloo: „Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd”

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x