Antena Căutare

O ediție „iUMOR” cu umor cât cuprinde! De la numere de magie, la stand-up comedy cu Irinel și Diana, noii „Arșinel și Stela”

Duminică seara, cel de-al cincilea sezon al celei  mai îndrăgite emisiuni de umor din România a continuat în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția  a fost una memorabilă!

Duminică seara, cel de-al cincilea sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de umor din România a continuat în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția a fost una memorabilă!

Cei trei jurați au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți veniți din toată țara, dar și din străinătate.

Așa cum s-a întâmplat de fiecare dată în acest sezon, un nume consacrat al stand-up-ului deschide seara și îi scapă de emoții pe concurenți. Invitata serii a fost Anisia Gafton, cunoscută pentru numerele ei auto-ironice, dar și pentru că este asistenta lui Dan Capatos, la celebra emisiune „Xtra Night Show”.

Nea Ion s-a întors la iUmor și „Mitică se uita de sus la mine”: „Primarul mi-a mulțumit că l-am făcut de râs la Antena 1”, a spus concurentul. Pentru Ion Stan platoul și jurații iUmor nu au mai reprezentat o provocare. A mai fost aici în sezonul al treilea, iar glumele sale, o combinație de poante vechi și gaguri moderne condimentate cu ceva note erotice, au prins și-atunci și par să își ating și acum ținta. Ultima oară când a venit în fața juraților de la iUmor, Keiichi Iwasaki a fost aplaudat de Bendeac direct de pe masa vedetelor. Atunci n-a fost să fie. Adică n-a câștigat, dar cum asiaticii nu renunță atât de ușor, omul nostru s-a întors.

Irinel și Diana, noii „Arșinel și Stela”? „Mie mi se pare că ați venit total nepregătiți”, a strigat Cheloo de la masa juraților. Rap cu mesaj de la Daniel, băiatul de la țară care vrea să reușească: „Bă, am fost o lepră! Nu am făcut aproape nimic!”

Un magician ironizat de Bendeac a venit la București să-l convingă pe actor că merită să folosească sigla „iUmor”

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul terminându-seluni la ora 16:00.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Un magician ironizat de Bendeac a venit la București să-l convingă pe actor că merită să folosească sigla „iUmor”... ”iUmor” se pregătește de marea finală! Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor”, lide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x