Antena Căutare

O ediție „iUMOR” cu umor cât cuprinde! De la numere de magie, la stand-up-uri inedite și muzică rap

Duminică seara, cel de-al cincilea sezon al celei  mai îndrăgite emisiuni de umor din România acontinuat în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția a cincea a fost una memorabilă! Cei trei jurați au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți veniți din toată țara, dar și din Japonia.

Duminică seara, cel de-al cincilea sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de umor din România acontinuat în forță! Delia, Bendeac și Cheloo au revenit la pupitrul de jurați, iar misiunea lor nu a fost ușoară, căci ediția a cincea a fost una memorabilă! Cei trei jurați au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți veniți din toată țara, dar și din Japonia.

Doi concurenți din Japonia i-au lăsat fără replică pe jurații ”iUmor”; cei doi membri ai Circului Moccos au făcut un spectacol memorabil. Renata Cilan a venit cu un număr stand-up comedy pe subiectul amor.

Alex Furman a impresionat publicul și jurații cu un număr impresionant de magie pe scena iUmor. "Gică, aplauze, vă rog" s-a întors și nu oricum, ci alături de un băiat care chiar are talent. Iulian Paraschiv, un magician, n-are foarte multă experiență, dar s-a descurcat foarte bine în fața juraților. Vlad Amarandei se vrea a fi rapper cu umor și demonstrat că se descurcă pe scenă.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul terminându-seluni la ora 16:00.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Alex Furman, număr impresionant de magie pe scena iUmor: "Inițial am zis că face vreun moment de ăla din Singur Aca... Publicul a ales! Renata Cilan, câștigătoarea celei de-a șasea ediții ”iUmor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x