Antena Căutare

Alex Furman, număr impresionant de magie pe scena iUmor: "Inițial am zis că face vreun moment de ăla din Singur Acasă"

Alex  Furman are 18 ani, și a revenit la "iUmor" să câștige marele premiu. Zice că n-a trecut de preselecții, dar s-a infiltrat în culise după ce și-a pus pe el un tricou cu "Security". L-a ajutat și fizicul, daaa! Asta ar fi prima glumă! 

Alex Furman are 18 ani, și a revenit la "iUmor" să câștige marele premiu. Zice că n-a trecut de preselecții, dar s-a infiltrat în culise după ce și-a pus pe el un tricou cu "Security". L-a ajutat și fizicul, daaa! Asta ar fi prima glumă!

Revenind la problemă, Alex e magician, face numere de alea de o lasă pe Delia fără cuvinte. Cum ar fi să facă să dispară lichidul dintr-un pahar. Mă și ce să vezi? Chiar a făcut asta! Și n-ar fi singura magie, căci pentru toate a luat trei de "DA".

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Stop, aici e teritoriul lui Cheloo! Vlad Amarandei se vrea a fi rapper cu umor: "Serios, chiar ne uităm la asta? Eu... O ediție „iUMOR” cu umor cât cuprinde! De la numere de magie, la stand-up-uri inedite și muzică rap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x