Antena Căutare

"Aplauze, vă rog" s-a întors la iUmor, de gât cu un magician! Iulian Paraschiv, la mila juriului: "Băiatul ăsta pare pasionat de magie. Da' îl strică Gică!"

În cinci sezoane de ”iUmor”, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au râs cu lacrimi, s-au enervat, uneori au rămas indiferenți, au cunoscut personaje dintre cele mai ciudate, iar apropo de asta, ce credeți? 

În cinci sezoane de ”iUmor”, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au râs cu lacrimi, s-au enervat, uneori au rămas indiferenți, au cunoscut personaje dintre cele mai ciudate, iar apropo de asta, ce credeți?

"Gică, aplauze, vă rog" s-a întors și nu oricum, ci alături de un băiat care chiar are talent. Iulian Paraschiv e magician, n-are foarte multă experiență, dar se vede că-i pasionat de treaba asta.

Doar că l-a adus pe "prietenul" juraților, cu el, la pachet, iar asta a însemnat o întreagă dezbatere pe tema "merită sau nu merită omul să treacă mai departe"?

Una peste alta, după un număr destul de chinuit de prezența lui Gică, Iulian primește o șansă de la juriu. "Aplauze, vă rog!" :D

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Opriți-l pe Bendeac, ăsta râde încontinuu! Cum face o femeie stand-up comedy pe subiectul AMOR: Renata Cilan a avut răsp... Stop, aici e teritoriul lui Cheloo! Vlad Amarandei se vrea a fi rapper cu umor: "Serios, chiar ne uităm la asta? Eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x