Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

VIDEO: Patrick Cottet Moine a făcut din nou show pe scena de la iUmor! Cheloo: „Este un scai, o râie venită din Franța”

Așa cum ne-a obișnuit, Patrick a făcut un show de senzația în ultima seară de iUmor din acest sezon. Cu numerele lui artistite a cucerit publicul și a transmis un mesaj pe care nu mulți îl pot transmite.

Experiența lui umană l-a ajutat să pună în scenă obiceiurile oamenilor dimineața, printr-un mod artistic și amuzant. „Un artist desăvârșit, incontestabil, face artă din momentele lui”, a spus Delia, vizibil fascinată de prezenta francezului pe scena de la iUmor.

Numărul din această seară a fost făcut cu aceeași eleganță și profesionalism ca până acum, iar Patrik parcă s-a întrecut pe el. „Nu sunt deloc stresat. Dacă tu te distrezi pe scenă și oamenii se distrează. Asta te face să te simți câștigător”, a declarat Patrick.

Shimonoselile lui și expresiile faciale au provocate răsete în toată sala. Are un talent rar, iar acest lucru i-a adus admirația juriului. „Patrik pentru noi este deja un caz social. Este un scai, o râie, venită din Franța, care vine, și indiferent de subiectul ales, te atrage în capcana lui”, a spus Cheloo.

Patrik a cucerit juriul, publicul, ceilalți concurenți și inimile tuturor celor care i-au văzut numerele. Jurații iau dat like-urile care l-au dus direct în finală, iar voi puteți să-l votați pe Patrik prin SMS la 1313 imediat după Start Vot.

Video