Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO: Băieții cu rap-ul s-au întors! Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit să-i ia la roast pe jurați

Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit din nou să le cânte juraților! De data aceasta, băieții au interacționat mai mult cu juriul decât de obicei.

Numărul de roast i-a avut ca actori principali pe cei trei jurați. Aceștia au avut rolul de arăta diferite obiecte, iar concurenții au făcut diferite rime. „Erau exact ca doi păsărici de aia mici care au senzația că sunt doi cocoși, dar nu sunt”, a spus Delia despre momentul celor doi din audiții.

Adrian și Andrei speră să primească un like de la Cheloo, cel mai dur jurat din cadrul emisiunii. „Haide că o să iasă frumos, o să ne dea și Cheloo like. Îl facem frumos în seara asta.”

VIDEO: Băieții cu rap-ul s-au întors! Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit să-i ia la roast pe jurați

„Sunt capabil să duc mult și cam în orice direcție, dar să vină doi puști de 18 ani, tu să ai dublu vârstei lor, tu accepți o construcție de două rime mișto, încă o construcție, de două ori, de trei ori, dar când vezi că faci doar treaba asta”, a comentat Bendeac.

Se pare că numărul băieților nu a fost pe placul lui Cheloo. Acesta nu le-a dat like-ul lui, astfel că cei doi băieți nu merg mai departe în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro. „Mulțumim, la revedere”, au fost cuvintele lui Cheloo despre momentul celor doi.

Video