Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor
Logo iUmor

iUmor

Duminică, ora 20.00

VIDEO: Alex Șerban a avut un număr stand up comedy de senzație pe scena de la iUmor! „Jumate de viața le-am purtat forțat, acum le port de nevoie”

Alex Șerban a intrat în forță pe scena de la iUmor! Numărul lui de stand-up a fost de senzația, iar publicul s-a bucurat de prezența lui.

„Nu mă așteptam să ajung în finală, nici nu mi-am propus. La mine toată chestia a fost să mă duc, să nu mă duc, să spun eu ce vreau, să iasă bine” , povestește Alex Șerban.

Glumele lui au provocat râsete puternice în sală, iar umorul lui, așa cum ne-a obișnuit s-a bazat pe persoane lui. Acesta s-a autoironizat pe scenă: „Am observat că o gramadă de băieți au rușinea asta de a purta izmene, mare chestie să porți izmene, le porți pentru tine. Jumate de viața le-am purtat forțat, acum le port de nevoie.”

VIDEO: Alex Șerban a avut un număr stand up comedy de senzație pe scena de la iUmor! „Jumate de viața le-am purtat forțat, acum le port de nevoie”

Numărul lui Alex Șerban nu i-a impresionat pe cei trei jurați, fiind unul mediocru. „Ai fost un corparatist care spune glume la birou. Părerea mea este că, chiar și la început era foarte multă dorință de a-i da omului încredere, dar energia s-a scurs rapid”.

„Eu dacă aș fi telespectator aș vota ceva spectaculos, n-aș vota un simpatic și atât sau un om care trece clasă. Aș vota ceva senzațional și ceva spectaculos”, spune Delia.

„Glumele tale, domnul Șerban, nu au ajuns la noi și nu le-am ținut minte și cumva ești un mister. Nu ești de finală”, a adăugat Chello.

Video