Antena Căutare

VIDEO: Patrick Cottet Moine a făcut din nou show pe scena de la iUmor! Cheloo: „Este un scai, o râie venită din Franța”

Așa cum ne-a obișnuit, Patrick a făcut un show de senzația în ultima seară de iUmor din acest sezon. Cu numerele lui artistite a cucerit publicul și a transmis un mesaj pe care nu mulți îl pot transmite.

Experiența lui umană l-a ajutat să pună în scenă obiceiurile oamenilor dimineața, printr-un mod artistic și amuzant. „Un artist desăvârșit, incontestabil, face artă din momentele lui”, a spus Delia, vizibil fascinată de prezenta francezului pe scena de la iUmor.

Numărul din această seară a fost făcut cu aceeași eleganță și profesionalism ca până acum, iar Patrik parcă s-a întrecut pe el. „Nu sunt deloc stresat. Dacă tu te distrezi pe scenă și oamenii se distrează. Asta te face să te simți câștigător”, a declarat Patrick.

Shimonoselile lui și expresiile faciale au provocate răsete în toată sala. Are un talent rar, iar acest lucru i-a adus admirația juriului. „Patrik pentru noi este deja un caz social. Este un scai, o râie, venită din Franța, care vine, și indiferent de subiectul ales, te atrage în capcana lui”, a spus Cheloo.

Patrik a cucerit juriul, publicul, ceilalți concurenți și inimile tuturor celor care i-au văzut numerele. Jurații iau dat like-urile care l-au dus direct în finală, iar voi puteți să-l votați pe Patrik prin SMS la 1313 imediat după Start Vot.

VIDEO: Băieții cu rap-ul s-au întors! Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit să-i ia la roast pe jurați... VIDEO: George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! „Nu contează cât de mari se fac unii porci, tot mici aj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x