Antena Căutare

Patrik Cottet-Moine, revenire impresionantă la iUmor cu un nou show de pantomimă: Cheloo: „Este cel mai tare artist de umor”

Cea de-a opta ediție cu audiții iUmor îl va aduce din nou în fața juraților pe Patrik Cottet-Moine, care a pregătit un show impresionant de pantomimă.

Patrik Cottet-Moine, pe scena iUmor Galerie
Cea de-a opta ediție cu audiții iUmor îl va aduce din nou în fața juraților pe Patrik Cottet-Moine, care a pregătit un show impresionant de pantomimă | Antena 1

Cătălin Bordea a mărturisit la finalul momentului că își dorește să-l vadă pe artistul francez într-un serial, iar Cheloo a exclamat despre concurent că: „Este cel mai tare artist de umor care e încă în viață!“. Numărul spectaculos cu elemente de mimă și sunete, voturile juraților iUmor, dar și cum s-au descurcat contracandidații lui Patrik Cottet-Moine, telespectatorii pot afla duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Sethward, momentul hilar al metamorfozării în vierme. Concurentul i-a fugărit pe jurați fără chiloți!

Patrik Cottet-Moine revine la iUmor

Patrik Cottet-Moine are 58 de ani, locuiește în Franța, călătorește în întreaga lume cu spectacolele sale, iar de-a lungul celor 14 sezoane iUmor, el a urcat pe scena emisiunii românești de șase ori. „Mă simt ca acasă, este casa mea acum… Sunt pentru a șasea oară aici. În Franța, mulți români mă recunosc pe stradă și îmi spun că m-au văzut la iUmor“, a declarat concurentul înainte să apară în fața juraților show-ului.

Artistul francez a decis să se întoarcă la iUmor nu doar pentru că se simte ca-ntr-o mare familie la fiecare apariție în cadrul emisiunii, ci și pentru că își dorește să ajungă în finala competiției. „Bine ai revenit! Ești fenomenal și tu știi asta!“, i-a spus Delia, după ce și-a încheiat numărul de pantomimă. În timp ce Cătălin Bordea a mărturisit: „Concluzia este că ați fost minunat și aș vrea să văd un serial cu dumneavoastră“, Cheloo a afirmat: „După 14 sezoane iUmor, eu pot să spun liniștit că Patrik Cottet-Moine este cel mai bun umorist care a venit pe scena noastră“.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Isabela Sandu, materialul cu care Delia nu a fost de acord. S-au abordat subiecte mult prea sensibile

Înainte să îi fie dezvăluite voturile, artistul a mers la masa juraților, pentru că le pregătise câteva surprize. „Mi se pare fascinant cât de flexibilă vă este pielea!“, a spus Nelu Cortea, iar Cătălin Bordea l-a completat: „E cameleon, nu știi ce face!“. În timp ce Delia a mărturisit: „Omul ăsta chiar este un fenomen în comedie și în ce face el în treaba aceasta cu mima, cu sunetele pe care le scoate“, Cheloo a precizat: „Pentru mine, omul ăsta este cel mai tare artist de umor care e încă în viață!“.

Momentul integral creat de Patrik Cottet-Moine la iUmor, dacă va intra sau nu la votul publicului alături de alți contracandidați, discursul pregătit de Ionuț Rusu, după ce a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii le pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Dima Țui s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor. Jurații show-ului au fost cuceriți de glumele actorului de peste Pr... Ionuț Rusu l-a impersonat pe Klaus Iohannis la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“: „Aș vrea să lucrez cu domnul C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x