Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Prima reacție a Ștefaniei Costache, după momentul interzis minorilor de pe scena iUmor: „Mulțumesc pentru aprecierea din spatele apariției mai mult dezbrăcată”

Apariția Ștefaniei Costache din prima ediție a sezonului 8 iUmor va intra în istorie. Emoționată, cu bustul generos la vedere, concurenta a stârnit un val de reacții atât din partea juraților cât și a fanilor emisiunii. Ce le-a transmis Ștefania celor care au încurajat-o și, mai ales, celor care au umplut paginile de social media cu critici?

Prima reacție a Ștefaniei Costache, după momentul interzis minorilor de pe scena iUmor

Ștefania Costache a fost la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când a făcut stand-up și a reușit să le atragă atenție juraților încă de la apariția sa pe scenă.

Mihai Bendeac o cunoștea de dinainte, dar chiar și Delia s-a bucurat la numărul său și o vede cu șanse mari în marea finală: „Ai fost fantastică! Felicitări din suflet și ai toate calitățile necesare pentru a fi aici pe scenă în finala iUmor!”.

După difuzarea primei ediții a sezonului opt iUmor, Ștefania Costache a postat o fotografie pe Instagram și următorul mesaj:

„Mulțumesc @jurnalul_unui_burlac pentru îmbrățișarea din momentul in care îmi tremurau picioarele și pentru unul dintre cele mai frumoase complimente.
Mulțumesc @delia pentru aprecierea inteligentei din spatele apariției mai mult dezbrăcată. Înseamnă mult cuvintele tale din testimonial.
Mulțumesc @cheloo16hzoficial pt faptul că ai precizat clar că nu pt sâni votezi și pentru incurajarea oferită. Recunosc că la tine mă așteptam cel mai puțin.
Mulțumesc @iumor.romania pentru experienta trăită care mi-a permis să mă cunosc si mai bine in afara zonei mele de confort.
Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat un vot sau au susținut votarea mea.
Mulțumesc tuturor care m-au criticat pt cât de rezistenta mi-au arătat că sunt.
Mulțumesc 🙏”

Mulțumesc @jurnalul_unui_burlac pentru îmbrățișarea din momentul in care îmi tremurau picioarele și pentru unul dintre cele mai frumoase complimente. Mulțumesc @delia pentru aprecierea inteligentei din spatele apariției mai mult dezbrăcată. Înseamnă mult cuvintele tale din testimonial. Mulțumesc @cheloo16hzoficial pt faptul că ai precizat clar că nu pt sâni votezi și pentru incurajarea oferită. Recunosc că la tine mă așteptam cel mai puțin. Mulțumesc @iumor.romania pentru experienta trăită care mi-a permis să mă cunosc si mai bine in afara zonei mele de confort. Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat un vot sau au susținut votarea mea. Mulțumesc tuturor care m-au criticat pt cât de rezistenta mi-au arătat că sunt. Mulțumesc 🙏

A post shared by Stefania Costache ❤️🖤❤️ (@lolrelai) on

Pe blogul său, Lolrelai, a scris despre cum a reușit să își facă curaj să participe la emisiunea, dar și cum i s-a părut întreaga experință iUmor:

„Participând am trăit o zi in care am aflat lucruri pe care nu le știam despre mine. A fost o zi in care am aflat câtă căldură îți pot oferi niște oameni care până ieri nu existau pentru tine. Prin participare am fost extrem de vulnerabilă și oamenii m-au tratat cu blândețe, cu blândețea cu care ar trebui tratat fiecare suflet ce umblă dezbrăcat prin fața noastră.

Am fost copleșită de cât de buni sunt oamenii când doar cu un gram de răutate ar putea lăsa răni adânci. In joia aceea oameni pe care îi admiram își arătau admirația. Dumnezeule, ce sentiment e ăsta!”, a scris Ștefania Costache.

La o altă postare de pe Instagram, frumoasa blondă a completat: Eu îmi asum greșelile, nu mi le ascund. Sunt un om asumat și mi s-ar fi părut o ipocrizie să apar la TV îmbrăcată până in gât când am poze mai mult goală pe Instagram. Nu port sutien aproape niciodată așa că atât pozele de pe rețelele de socializare cât și aparițiile mele in general chiar si la o cafea pot fi considerate provocatoare.

Citește și:

Imagini interzise cardiacilor!! Ștefania Costache, cu sânii la vedere, pe scena iUmor: „Nu port niciodată sutien, iar asta mă face, uneori, talentată”

Video