Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Ion Creangă, roast-ul ca o poveste. "Vă pup cu limba română!"

Pentru următorul roast, jurații iUmor au încercat din nou să ghicească cine va intra în scenă. De această dată, ei au primit drept indiciu un borcan cu momeală pentru pescuit. Delia, Cheloo și Bendeac nu puteau să ghicească.

ion creanga la razi cu roast Galerie
Pentru următorul roast, jurații iUmor au încercat din nou să ghicească cine va intra în scenă. De această dată, ei au primit drept indiciu un borcan cu momeală pentru pescuit. Delia, Cheloo și Bendeac nu puteau să ghicească. | Antena 1

Cei trei jurați au primit indicia din public, iar Delia a fost din nou sigură de răspunsul ei, zicând că vine Ion Creangă.

“Începe din nou tensiunea în platou”, spune Cheloo.

Ion Creangă a intrat în scenă, iar jurații au rămas impresionați. Faimosul scriitor român spune că vremurile s-au schimbat și acum copiii au uitat de povești și se joacă pe tabletă.

“Tu ești din generația în care tableta se folosea numai pentru durerile de cap”, i-a spus Ion Creangă lui Mihai Bendeac.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Alexandru Banciu, roast-ul Maramureșului. “Porțile la maramureșeni sunt mai scumpe decât casa"

Acum toată lumea e pe Facebook, rețeaua socială unde limba română e măcelărită.

“Vreți să mergeți la concert la Loredana? Nu! Că nu mai suntem în 1984”, spune scriitorul.

Ion Creangă, roast-ul care a înviat limba română

Ion Creangă e revoltat că în prezent foarte puțină lume mai citește și se mai culturalizează, dar mulți se străduiesc să devină scriitori. Astfel, l-a luat l roast pe Mihai Bendeac.

“Ultima dată când ai mers la bibliotecă era când erai mic. Și atunci ai cerut cartea aia cu paranoia și te-ai speriat când ai auzit că e chiar în spatele tău”, spune Ion Creangă.

Apoi celebrul scriitor de povești a ajuns și la Delia pe care a luat-o la roast.

“Deliuța, pupăza din tei”, spune Ion Creangă.

Despre Cheloo, scriitorul spune că este urător de meserie pentru că urăște cititul.

“Știu că urăști cititul mai ales după ce te-ai chinuit 2 luni de zile să dai pagina la un audiobook”, spune Creangă.

Următorul luat la roast a fost Șerban Copoț, pentru piesele pe care le cânta când era în trupa Animal X. Apoi Ion Crengă a vorbit despre mai multe trenduri muzicale actuale care nu ne aduc cinste ca popor.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Ioana Luiza, roast-ul de zile mari al Moldovei. “Dacă pentru tine pufoaica nu e o geacă..."

După ce a vorbit și despre politicienii care ne conduc, Ion Creangă i-a luat la roast pe cei din televiziune. Nu a scăpat nici Vlad Drăgulin.

“Aici, de bine, de rău, îl aveți pe Drăgulin care într-o seară de vară frumoasă s-a întâlnit, mă rog, (…) a trecut pe lângă limba română. El a încercat ceva, iar ea nu l-a băgat în seamă”, spune Ion Creangă.

Scriitorul a vorbit și despre povestea deochiată pe care a scris-o el la vremea sa.

“Ea a fost răspândită așa ca un zvon, din gură în gură. Veronica Micle știe ce vorbesc”, spune Ion Creangă.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Burebista și vitejii săi i-au luat la roast pe jurații iUmor. "Suntem într-o seară... Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. George Enescu, roast pe acorduri de vioară. “N-ați evoluat! Ați făcut bungee-jumping&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x