Căutare Live

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Alexandru Banciu, roast-ul Maramureșului. “Porțile la maramureșeni sunt mai scumpe decât casa"

Pentru roast-ul Maramureșului a venit pregătit în această seară Alexandru Banciu, comediantul talentat, gata să îi facă pe toți să râdă.

Pentru roast-ul Maramureșului a venit pregătit în această seară Alexandru Banciu, comediantul talentat, gata să îi facă pe toți să râdă.

Antena 1

Înainte de a urca pe scenă Banciu pentru roast-ul Maramureșului, Buzdu și Morar i-au invitat pentru o cântare deosebită Marian Pavel, Amalia și Vasilică Ceterașu . Mihai Morar vine din Baia Mare și era extrem de curios să vadă ce glume se vor face despre maramureșeni.

Cei trei cântăreți de muzică populară i-au animat pe invitați și au făcut publicul să danseze. După momentul artistic Banciu a urcat pe scenă, pregătit cu o serie de glume.

Roast-ul Moldovei a început cu Baia Mare, iar Banciu a spus că acolo oamenii sunt mult mai civilizați.

“Nu ți se bagă în față în trafic, nu te înjură în română”, spune comediantul, stârnind hohote de râs.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Ștefan Bănică i-a luat la roast pe colegii săi de la X Factor. "Acuma uite, e ditamai bolovanul"

Obiceiurile alimentare ale Maramureșenilor nu sunt tocmai sănătoase.

Alexandru Banciu, roast-ul de senzație al Maramureșului

“Se mănâncă atât de multă slană în Maramureș încât dermatologii s-au specializat pe șoric”, a mai spus Banciu, stârnind hohote de râs.

“La intrarea în oraș am plătit 1 leu și am primit 2 pătrățele de hârtie igienică. Dar era ocupat la Baia Mare, așa că a trebuit să mă duc la Vișeu de Sus”, a mai spus Banciu.

Porțile maramureșene sunt extrem de faimoase pentru designul lor unic și meritau a fi menționate.

“Porțile la maramureșeni sunt ca mașinile la olteni. Mai scumpe decât casa. Sunt ca epilatul inghinal. Să arate frumos la intrare”, spune Banciu.

Alexandru a vorbit și despre principalele atracții turistice, precum Cimitirul Vesel și Mocănița.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"

“Femeile se bucurau că au scăpat de bărbații bețivi și bărbații că au scăpat de femei”, a mai adăugat Banciu, stârnind hohote de râs.

Trebuiau menționate și obiceiurile maramureșenilor în cee ace privește consumul de băuturi alcoolice.

“Se bea atât de multă pălincă încât femeile nu au voie să alăpteze decât băieți peste 18 ani”, a zis Banciu, stârnind hohote de râs.

Avantajul e că după ce consume alcool, maramureșencele par mult mai frumoase.

“Am vrut să spun și o glumă despre mafia lemnului, dar mi-au tăiat-o”, a mai adăugat Banciu.

În încheiere, Banciu le-a dedicat maramureșenilor o piesă cântată de Antonia.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Ioana Luiza, roast-ul de zile mari al Moldovei. “Dacă pentru tine pufoaica nu e o geac... Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Sergiu Mirică, roast-ul spumos al Dobrogei. "Litoralul este scrumiera de vară a r...
Ultimele știri