Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, roast-ul Olteniei. “Se contruiește Prazul Infinitului”

În această seară, vedetele au luat la roast toate regiunile istorice ale țării, iar Teo, Vio și Costel erau pregătiți să comenteze tot ceea ce se întâmplă pe scenă. Primul care s-a pregătit să impresioneze a fost Cosmin Natanticu.

cosmina natanticu la razi cu roast Galerie
În această seară, vedetele au luat la roast toate regiunile istorice ale țării, iar Teo, Vio și Costel erau pregătiți să comenteze tot ceea ce se întâmplă pe scenă. Primul care s-a pregătit să impresioneze a fost Cosmin Natanticu. | Antena 1

Cosmin Natanticu, comediant cunoscut și fost concurent la Asia Express, a venit pregătit să stârnească hohote de râs cu roast-ul Olteniei. Înainte de numărul său de stand-up, a urcat pe scenă să ne încânte Niculina Stoican.

După momentul ei artistic, Niculina a venit și cu o glumă.

„De ce poartă oltenii mustață? Ca să mănânce la umbră”, a spus cântăreața de muzica populară.

Nantanticu a urcat pe scenă pregătit să impresioneze. El chiar și-a luat și costumul de mire, poate așa avea să aibă mai mult succes cu numărul său de roast.

Citește și: Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Roxana Blenche,roast de senzație despre bucătarii preferați."Acum ai Chefi la cuțite și dimineața"

“În ăsta am făcut cei mai mulți bani”, a zis Cosmin, stârnind hohote de râs.

Cosmin a început cu glume despre simbolul Olteniei, prazul.

Cosmin Natanticu a urcat pe scenă cu roast-ul Olteniei

“Se contruiește Prazul Infinitului”, spune Natanticu.

Comediantul a dorit să explice și ce sunt oltenii.

“Oltenii sunt oamenii pentru care Leana și Costel e un documentar. Oltenii sunt oamenii pentru care Fa e o notă muzicală, dar și un alint”, a zis Natanticu.

Craiova e considerată capitala Olteniei.

“Orașul în care oamenii citiți sunt chemați la tribunal. Craiova este un oraș universitar în care cea mai mare performanță a universității lor este fotbalul”, a mai adăugat Cosmin.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Andrei Ungureanu, roast cu "pufarine". "Să știți că toți avem probleme la mansardă"

Comediantul a amintit și despre lucrările lui Brâncuși.

“Poarta Sărutului este locul în care oamenii își fac același poze inedite la nuntă. (…) De fiecare data când s-ar auzi sub Poarta Sărutului un ‘te iubesc, fa’, vă jur că aș cumpăra televiziunea”, a mai zis Cosmin, stârnind hohote de râs.

După ce a terminat roast-ul se pare că doamna Niculina Stoican nu era prea mulțumită de ceea ce a auzit.

“Sunt niște băieți cu săbii în spate, vă așteaptă”, i-a spus Buzdu lui Natanticu.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Tudor Costina merge în finala sezonului 11 iUmor. Cheloo: „Ai fost vârful zilei la capitolul stand-up”... Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cristi Popesco, roast-ul de senzație al Munteniei. “Se cheamă Muntenia, dar nu prea ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x