Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Nea Marin, roast de senzație. “Am bătut la vedete cum n-a bătut Mircea cel Bătrân la turci"

La categoria de emisiuni cu vedete, Nea Marin a urcat pe scenă, pregătit cu vorbele potrivite pentru vedetele pe care le-a “chinuit” în emisiunile lui.

nea marin la razi cu roast Galerie
La categoria de emisiuni cu vedete, Nea Marin a urcat pe scenă, pregătit cu vorbele potrivite pentru vedetele pe care le-a “chinuit” în emisiunile lui. | Antena 1

Buzdu și Morar, înainte de a-l invita în scenă pe Nea Marin, au spus că vedetele Antenei 1 nu îmbătrânesc, ci prind mai multă experiență.

Mihai Morar a dat-o ca exemplu pe Loredana care pare că întinerește pe zi ce trece, fiind un fel de Benjamin Button.

Printre emisiunile preferate cu vedete ale Antenei 1 se numără Te cunosc de undeva, Splash! Vedete la apă, Poftiți pe la noi și multe altele.

Citește și: Antena 1 dă startul distracţiei cu 3 ediţii speciale de roast – Râzi cu ROaST, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

Nea Marin spune despre Antena 1 că urăște atât de tare locul doi încât a schimbat numele Antenei 2 în Antena Stars, postul TV unde sunt acum toate starurile.

Nea Marin, prezentatorul cunoscut deja pentru pedepsele aplicate vedetelor

Prezentatorul show-ului Poftiți pe la noi a vorbit și despre emisiuni mai vechi ale Antenei 1, cum ar fi Dansez printre stele.

Juratul Splash! Vedete la apă a vorbit și despre Te pui cu blondele, dar și despre Revelionul lui Dan Negru. Pentru că unele vedete care au apărut pe la câteva emisiuni meritau să fie pedepsit, Nea Marin le-a bătut în emisiunea Poftiți pe la noi.

“Am bătut la vedete cum n-a bătut Mircea cel Bătrân la turci. (…) Care vedetă a scăpat de bătaie, a intrat la Splash”, spune Nea Marin.

Următoarea emisiune luată la roast a fost Te cunosc de undeva!.

“Jorge avea cele mai frumoase picioare. Bendeac mi-a spus”, a zis nea Marin, stârnind hohote de râs.

Citește și: Ştefan Bănică, Nea Mărin sau Ramona Olaru sunt doar câţiva dintre cei care îşi vor lua la roast colegii, chiar de ziua Antena 1

Din solidaritate pentru toți colegii, nea Marin a spus că nu trebuie menționate doar vedetele, ci și cei din echipa din spatele camerelor de filmat.

“Fără ei, unele emisiuni chiar ar fi frumoase”, a mai zis nea Marin.

Buzdu și Morar i-au adus lui nea Marin un băț și au spus că are stofă de președinte cu un asemenea discurs.

Nea Marin nu putea pleca de pe scenă fără să facă o demonstrație de dans.

Râzi cu RoaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie 2021, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Morning show, cooking show, talent show, reality show, drama sau show-urile din day time, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Vedetele vor avea cuvântul, iar autoironia va declanşa comedia, de la ora 16:00, la Antena 1.

Ştefan Bănică, Nea Mărin, Ramona Olaru, Paula Chirilă, Cristina Ciobănaşu, Roxana Blenche, Cătălin Rizea şi Andrei Ungureanu vor demonstra că au simţul umorului din plin, iar colegii lor vor simţi pe propria piele aciditatea glumelor lor.

Delia, Loredana, Răzvan Simion, Dani Oţil, Florin Ristei, Ilona, Elwira şi Mihai Petre, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea Bălan, Alina Puşcaş, Iulia Albu, Diana Munteanu, Şerban Copoţ, Gabriela Cristea, Ioana Ginghină, Marian Râlea sunt doar câţiva dintre cei care vor fi luaţi în vizor de proprii lor colegi.

Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune etern... Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cristina Ciobănașu, roast de excepție. "Am fost nevoită să joc adolescente 10 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x