Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu, naturalețea și umorul său au stârnit hohote de râs. "Bravo, Bucșă!"

Mihai Radu a revenit pe scena iUmor pentru un număr amuzant în semifinala iUmor. Acum concurentul iUmor spune că are și mai mulți clienți.

mihai radu la iumor sezonul 12 Galerie
Mihai Radu a revenit pe scena iUmor pentru un număr amuzant în semifinala iUmor. Acum concurentul iUmor spune că are și mai mulți clienți. | Antena 1

Mihai Radu a intrat în scena iUmor, iar jurații, atunci când l-au văzut, și-au amintit imediat de el pentru că venise cu glume despre pasagerii pe care i-a avut în mașină, fiind șofer de ride sharing.

Mihai Radu, glumele despre șoferie și despre iubita lui i-au câștigat pe jurați

Concurentul iUmor a povestit că a început să primească din ce în ce mai mult mesaje pe TikTok după ce a fost în audiții la iUmor. La un moment dat, el chiar a primit mesaj și de la fete. Una dintre fete a vurt să îi facă un compliment și i-a zis că seamănă cu Bucșă, mașinuța din desenul animat Cars.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022 Mihai Petre, roast tăios la adresa juraților iUmor. Ce l-a deranjat pe Cheloo. „Îți încerc limitele”

“Dințoasa, ruginită, știți. Semăn la radiator”, a zis concurentul iUmor.

Concurentul spune că singura lui problemă e că nu s-a inventat încă fesul pentru dinți.

“Îmi paralizează dinții în gură. (…) Sunt singuru om care mă viscolește în gură”, spune Mihai, stârnind hohot de râs în rândul juraților iUmor.

Mihai Radu a povestit și cum a cunoscut-o pe soția lui, la un concert The Motans. Concurentul a povestit cum a găsit loc de parcare și cum a încercat să o cucerească pe iubita lui.

“M-a luat euphoria pe salată așa că așa sunt eu, mă aprind repede”, spune Mihai.

Apoi concurentul iUmor a povestit și cum a luat o cursă destul de scumpă cu mașina lui, iar clienții urmau să îi dea mulți bani. Deși erau 3 persoane pentru cursă și în timpul pandemiei nu avea voie să ia atâtea persoane, Mihai Radu i-a luat pe toți 3.

“Am plecat pe DN zici că eram cu amfibia”, spune Mihai.

Se pare, însă, că cei 3 pasageri îi ocupau toată bancheta din spate și abia au încăput în mașină.

“Uite 130 lei. Păi atâta e un amortizor. Voi ați stricat 4”, le-a zis concurentul iUmor care încercase să înghesuie în mașină 3 clienți care erau destul de mari.

Jurizare Mihai Radu în semifinala iUmor sezonul 12

După ce jurații au râs cu poftă, Mihai Bendeac s-a ridicat în picioare să îl aplaude.

“Continuați că eu sunt emoționat”, le-a zis Cheloo juraților după ce a aflat că iubita lui Mihai plătise pentru masa în oraș.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Andrei Garici, roast-ul care i-a făcut pe jurați să îl „ia la palme”. „Dă și tu că n-a fost destul”

“Ceea ce am văzut adineauri este de fapt esența acestui show. Cineva care în mod natural este comic, vine și dintr-o dată poate să transforme treaba asta într-o carieră”, a zis Mihai Bendeac.

“Mult de tot mi-a plăcut”, i-a zis și Monica Bârlădeanu.

“Secretul tău e că ești foarte firesc, foarte natural și (…) ai lipici la public”, spune Delia.

“Tre să mai scrii vreo 3-4 texte și bune și dup-aia”, i-a zis și Cheloo.

Mihai Radu a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor și merge în finala iUmor sezonul 12.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu, o scenetă de excepție:"Îmi place ce fac... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x