Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022 Mihai Petre, roast tăios la adresa juraților iUmor. Ce l-a deranjat pe Cheloo. „Îți încerc limitele”

În cea de-a 13-ea ediție iUmor, e timpul ca vedetele care au avut rolul de cel de-al patrulea jurat să facă roast la adresa lui Mihai Bendeac, a Deliei și a lui Cheloo. Mihai Petre a venit pregătit cu o serie de glume tăioase și a descoperit de ce Mihai Bendeac a lipsit de la masa juraților.

mihai petre roast iumor 12 Galerie
Mihai Petre a urcat pe scena iUmor în ediția 13 din sezonul 12 pentru un roast tăios la adresa juriului. | Antena 1

Mihai Petre a fost la iUmor în sezonul 12, ediția 8 și așa cum se așteptau cu toții, a încasat glumele cu grație. Însă, Mihai Bendeac nu a fost prea bucuros de prezența lui în emisiune, simțindu-și locul amenințat.

Acum, Mihai Petre a revenit în platou pentru un roast acid și nu a iertat pe nimeni. Unii jurați au fost chiar deranjați și au avut loc schimburi de replici tăioase.

Mihai Petre și Cheloo, schimb de replici tăioase la iUmor sezonul 12

Mihai Petre i-a luat la „dans” pe jurații iUmor și nu a iertat pe nimeni. „Nu-mi plac chestiile vulgare, frivole, superficiale, așa că voi vorbi cât mai puțin de Mihai Bendeac”, a spus el încă de la început.

Și asta a fost perfect pentru că în ediția 13, Mihai Bendeac a lipsit din jurul iUmor și a fost înlocuit de Dan Badea. „Eu acum mi-am dat seama, semănați, e perfect. Nu o să își dea nimeni seama”, i-a spus Mihai Petre lui Dan Badea.

„Hai să fim mai veseli. Eu aștept. Nu vreau complezență, vreau doar să te desfășori”, i-a spus Cheloo la un moment dat. Iar replica a venit imediat.

„Ai răbdare, ia-o încet. Altfel, obții rezultate similare cu Dakar-ul”, i-a răspuns invitatul.

„Ai să mergi cu mine la nisip”, i-a răspuns Cheloo, cu zâmbetul pe buze.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Carmen Bruma, roast inedit pentru Maria Popovici. "O să poți spune că ai și tu o brumă de umor"

Nici Delia nu a scăpat de roast-ul tăios al lui Mihai Petre. „Îmi place la nebunie cum miroși. Doamne, măsline, brânzică, salată, pate. Parcă eram la o masă câmpenească”, i-a spus el juratei iUmor.

Mihai Petre a revenit la iUmor să își ia revanșa și nu a iertat pe nimeni. După roast-ul acid pe care i l-a făcut Connect-r în ediția în care a fost jurat surpriză, Mihai Petre a venit cu replica.

„Temină toate cuvintele de parcă ar avea gura plină. E senzația că a intrat Matteo peste el și l-a prins cântând piesa lui”.

„Pe asta nu o știai tu, ți-a zis-o cineva. Nu știai tu că au fost prieteni”, a răspuns Delia.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Andrei Mihăilescu, zis și „Maluma de România”, a încercat să facă show cu un număr de roast

La final, Mihai Petre a rezolvat și misterul absenței lui Mihai Bendeac. El a descoperit de ce juratul a lipsit de la iUmor, ediția 13. „Cred că Mihai Bendeac nu a mai rezistat să fie încă o dată în aceeași emisiune cu mine”, a explicat invitatul.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Andrei Garici, roast-ul care i-a făcut pe jurați să îl „ia la palme”. „Dă și tu că n-a fos... iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Ana Morodan nu a vrut să facă roast. Ce s-a întâmplat. "A fost haos (...) Ana Vijelie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x