Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roast Battle între Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru

În semifinala iUmor sezonul 12, comedianții și foștii concureți iUmor Gabriel Gheorghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru au pregătit un roast battle de excepție.

Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru la iumor 12 Galerie
În semifinala iUmor sezonul 12, comedianții și foștii concureți iUmor Gabriel Gheorghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru au pregătit un roast battle de excepție. | Antena 1

Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru au pregătit în această seară un moment special pentru jurații iUmor.

Dan Badea era arbitru între cele două echipe formate din Gabriel Gherghe și Edi Vacariu, iar echipa a doua este formată din Mirel Popinciuc și George Dumitru.

Cele două echipe s-au luat la roast în 3 runde diferite, iar jurații trebuiau să decidă echipa câștigătoare.

Cele două echipe și-au spus glume acide

“Gherghe și cu Vacariu pleacă des în turnee împreună, ceea ce le e foarte dificil că trebuie să împartă aceeași trotinetă ”, a spus George Dumitru.

“Mirel pare tot timpul în așteptarea următoarei sentințe judecătorești”, a zis Gabriel Gherghe despre colegul său.

Citește și: Jurații surpriză ai sezonului 12 iUmor revin într-o ediție specială, duminică, de la 20.00: „E primul roast pe care îl fac”

“Edi Vacariu a câștigat iUmor, ceea ce trebuie să menționăm pentru că nu își mai aduce aminte nimeni. De fapt, Edi e genul ăla de comediant pe care îl uiți când încă mai spune glume”, a spus George Dumitru.

“George Dumitru a învățat alfabetul după toate tipurile de hepatită pe care le-a avut”, a zis Gabriel Gherghe.

“Gabi Gherghe sau ce se întâmplă când profu de religie se apucă de stand-up. Singura diferență între glumele lui Gherghe și veșnica pomenire e că după veșnica pomenire primești și tu niște colivă”, a mai zis George.

“George și Mirel se înțeleg la fel de bine ca ochii mei”, a completat Gherghe.

“Până la 18 ani Mirel a crezut că motivul pentru care stă la cort este pentru că stă în tabără”, a zis Edi Vacariu.

După prima rundă, Edi Vacariu și Gabriel Gherghe au câștigat.

“Edi Vacariu arată ca singurul muschetar care e și boschetar”, a zis Dumitru, stârnind hohote de râs.

“Spre deosebire de Vandame, lui Gherghe îi stau ochii în șpagat”, a spus Dumitru despre Gabriel Gherghe.

După runda a doua, cele două echipe sunt la egalitate.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Motivul pentru care Mihai Bendeac a lipsit din ediția specială a show-ului. Cine l-a înlocuit

“George Dumitru arată ca unul dintre apostolii lui Iisus care au fost scoși din Biblie la montaj”, a zis Gabirel Gherghe.

“Arată ca Monalisa vandalizată de copii”, a zis Edi Vacariu despre Mirel Popinciuc.

“Gherghe și cu Vacariu arată ca același terminat în două stadii diferite”, a spus George Dumitru despre colegii săi, stârnind hohote de râs.

Echipa câștigătoare după runda trei este cea formată din Gabriel Gherghe și Edi Vacariu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Astăzi, de la 20.00, Fachirul din Periș și Țăcăneală revin în semifinala iUmor... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Verdini, mentalistul care i-a purtat pe jurați în Islanda. Ce s-a întâmplat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x