Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Verdini, mentalistul care i-a purtat pe jurați în Islanda. Ce s-a întâmplat pe scenă

Verdini a revenit pe scena iUmor în semifinală, sezonul 12. Concurentul iUmor s-a întors pentru a uimi cu numărul lui de magie.

verdini la iumor sezonul 12 Galerie
Verdini a revenit pe scena iUmor în semifinală, sezonul 12. Concurentul iUmor s-a întors pentru a uimi cu numărul lui de magie. | Antena 1

Verdini a pregătit un număr de magie excepțional. El își dorește ca această seară să fie despre el, spre deosebire de seara de audiții când a fost mai mult despre Mihai Bendeac care a pupat o rață.

Verdini a intrat în scenă și le-a propus juraților să le arate cum arăta Antena 1 înainte de iUmor. El a reușit să scoată un porumbel dintre niște pagini negre.

Verdini e pregătit să îi poarte pe toți într-o călătorie

Magicianul avea pregătită o cutie imensă și spunea că în interior se află lucrurile la care visează Mihai Bendeac.

“Să iasă copiii din sală, că la ce mă gândesc eu…”, a zis Mihai Bendeac.

“Sunteți curioși? Vreți să îi vedem visul cu ochii?”, spune Verdini.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Rodica Popescu Bitănescu, roast-ul care a ridicat publicul în picioare. Toți i-au scandat numele

Din cutie a ieșit un bărbat, curierul lui Verdini, care avea un plic pentru Mihai Bendeac. Între timp, Verdini a rugat-o pe Delia să scrie pe o foaie numele unei persoane cu care Mihai Bendeac ar putea călătorii imaginar.

“E visul tău, dar e ava decide cu cine vei călătorii”, i-a transmis Verdini lui Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a spus că alege să meargă în Reykjavik pentru că îi plac mult țările nordice. Juratul iUmor a scris pe o foaie de hârtie capitala Islandei.

Delia a scris pe foaie Doru Călătoru doar pentru a-l deruta pe magicianul Verdini.

Verdini a rugat-o pe Monica Bârlădeanu să aleagă un restaurant din Reykjavik, iar ea a ales Maje, în timp ce pe Cheloo l-a rugat să aleagă cine va cânta pentru Mihai Bendeac. Cheloo a zis că Verdini va fi cel care va cânta pentru Mihai Bendeac, iar apoi Delia a ales Mihai Trăistariu.

Concurentul iUmor a rugat-o pe Monica Bârlădeanu să îl ajute pe scenă, dar jurata a zis că are rochia prea scurtă ca să urce pe scenă și Delia s-a oferit să meargă să îl ajute.

Ea a desfăcut plicul pentru a afla cine e persoana cu care Mihai Bendeac va pleca în călătorie. Pe acea bucățică de hârtie scria tot parcursul călătoriei, locul, restaurantul și artistul care va cânta pentru juratul iUmor.

Jurizare Verdini în semifinala iUmor sezonul 12

Monica Bârlădeanu a spus că a impresionat-o foarte mult numărul concurentului iUmor și în special faptul că reușește mereu să scoată un porumbel.

“Cum faci treaba asta? Ne programezi mental? (…) Cred că de la tine avem parte de umor involuntar”, spune Monica.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Ana Morodan nu a vrut să facă roast. Ce s-a întâmplat. "A fost haos (...) Ana Vijelie"

“Urăsc porumbeii, iubesc magia și cutiile de carton. (…) Astăzi nu am văzut decât un om fals pe scenă care nu este în stare să producă urme de umor. Magia ca magia, dar nu am avut umor”, a zis Cheloo.

“Domne, este un număr pentru o semifinală”, spune Mihai Bendeac.

Verdini a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor și merge în finala iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roast Battle între Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Du... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Alin Burlacu, autoironia cu care nu i-a impresionat pe jurați. “N-a fost sear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x