Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Rodica Popescu Bitănescu, roast-ul care a ridicat publicul în picioare. Toți i-au scandat numele

În cea de-a 13-a ediție iUmor, e timpul ca vedetele care au avut rolul de cel de-al patrulea jurat să facă roast la adresa lui Mihai Bendeac, a Deliei și a lui Cheloo. Rodica Popescu Bitănescu a revenit pe scena iUmor pentru un roast care a ridicat publicul în picioare.

rodica popescu bitanescu iumor 12 Galerie
Rodica Popescu Bitănescu a urcat pe scena iUmor în ediția 13 din sezonul 12 pentru un roast de zile mari la adresa juriului. | Antena 1

Jurații surpriză de la iUmor sezonul 12 au ieșit la atac. Nu au ratat pe nimeni și au venit „înarmați” cu cele mai savuroase glume. Rodica Popescu Bitănescu a revenit și ea, dar de această dată la pupitrul roast-ului.

Rodica Popescu Bitănescu a deschis seria de ivitați surpriză la iUmor sezonul 12 și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți jurați care au ocupat cel de-al patrulea scaun. Total neașteptat, ea s-a înțeles cel mai bine cu Cheloo și au făcut front comun împotriva lui Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Gabriela Oțil, roast-ul usturător care i-a surprins pe jurații iUmor. "Mă înclin în fața ta”

Rodica Popescu Bitănescu, roast-ul care a ridicat publicul în picioare

Rodica Popescu Bitănescu a recunoscut că i-a plăcut foarte mult rolul de jurat, dar are un singur regret: „Trebuia să fiu mult mai dură”. Așa că acum a revenit cu forțe proaspete să îi ia la roast pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

„Și acum mă întreabă oamenii dacă îmi pare rău că am fost în această emisiune. Deloc! Îmi pare rău că a fost Bendeac”, a spus Rodica Popescu Bitănescu în deschidere.

„Bendeac vorbește limba engleză de parcă pierde aer pe la hipotalamus. Are talent, are forță, îi lipsește numai cămașa”, a mai spus ea.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Grigorescu a vrut să facă stand up, dar l-a pus pe fugă pe Mihai Bendeac

Îndrăgita actriță nu l-a uitat nici pe prietenul ei Cheloo: „Cel mai bine m-am înțeles cu Cheloo. Am găsit un aliat în Cheloo. Omul ăsta are curaj să spună ce gândește. Păcat că gândește rar”.

Rodica Popescu Bitănescu a făcut furori și cu roast-ul la adresa Deliei, amintidu-le tuturor de un TikTok al artistei. „La ea acasă este numai soție. „Angela” este parcul de distracții”, a spus aceasta despre Delia, făcând referire la un clip de pe rețeaua de socializare.

Rodica Popescu Bitănescu a făcut show în rolul de invitat la iUmor, sezonul 12, iar la final a avut loc și o premieră. Publicul s-a ridicat în picioare și i-a scandat numele îndrăgitei actrițe.

„Ce mi-a plăcut la ea este că s-a adaptat. Sunt oameni, actori mai în vârstă, care nu se mai pot adapta, au rămas cu un stil. Un stil de a face comedie”, a spus Dan Badea după roast-ul făcut de ea.

„Sunteți primul invitat la care publicul a reacționat așa și i-a și scandat numele. Și suntem în sezonul 12, atenție! La niciunul dintre invitați nu s-a înâmplat așa ceva. Asta e ca semn de prețuire că noi chiar vă iubim și vă apreciem”, a ținut să precizeze și Șerban Copoț.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Ana Morodan nu a vrut să facă roast. Ce s-a întâmplat. "A fost haos (...) Ana Vijelie... iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Chef Florin Dumitrescu, roast de senzație despre jurații iUmor. “Să curgă sânge”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x