Antena Căutare

VIDEO: Cuplul de magicieni Eduard şi Bianca au primit câte o plăcintă în față de la jurații iUmor! „Ne-o asumăm maxim, e totul sau nimic”

Bianca și Eduard au ajuns foarte aproape de a pune mâna pe premiul cel mare. De data aceasta, au îndulcit numărul lor de magie cu o plăcintă primită drept în față!

Cei doi au pregătit un număr de magie pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și au hotărât, în cazul în care ceva merge prost, să fie răzbunați cu plăcintă. „Ne-o asumăm maxim, e totul sau nimic astăzi.”

VIDEO: Cuplul de magicieni Eduard şi Bianca au primit câte o plăcintă în față de la jurații iUmor! „Ne-o asumăm maxim, e totul sau nimic”

Magicieni Eduard şi Bianca

„Nu e o chestie de șantaj emoțional, pur și simplu așa sunt eu. Sunt mai emotivă pur și simplu. O să plâng în camera de hotel, nu pe scenă”, a explicat Bianca despre momentul în care a îzbucnit în plâns pe scenă.

Cei doi concurenți au fost răzbunați cu o plăcintă în față, pe motivul că au greșit numărul. Însă, plăcinta era de mere, fructul tras de către Delia. „Nu îmi venea să fac asta pentru că mi se părea, nu știu, ca și cum fac o răutate gratuită. Era și o femeie în fața mea, doamne”, a spus Bendeac.

„Mi se pare că ați făcut o mare greșeală, din punctul meu de vedere nu mi-a plăcut. Consider că puteți mai mult. Tu ai jucat foarte prost, plăcinta arată îngrozitor. Nu înțeleg de ce v-ați stricat imaginea cu plăcinta asta”, a comentat Chello.

VIDEO: George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! „Nu contează cât de mari se fac unii porci, tot mici aj... VIDEO: Bogdan Iancu a venit să cucerească jurații de la iUmor: „Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x