Antena Căutare

Andreea Marin, roast "surpriză" la iUmor! Mihai Bendeac: "Doamne Iisuse Hristoase, Sfântă Născătoare de Dumnezeu"

Vedeta de televiziune Andrea Marin, invitată surpriză la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "usturător" la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Emoții uriașe pentru toți jurații iUmor! Zâna Surprizelor, Andreea Marin, i-a luat la "roast" pe toți, încă din primul moment al apariției sale pe scenă: "Îmi place să particip la show-urile mari, cu idei fabuloase. Am venit la iUmor pentru că din când în când, mai trebuie să fac și excepții!"

Atât Delia cât și Mihai Bendeac s-au declarat măguliți de participarea Andreei Marin în emisiune: "e o legendă".

Mihai Bendeac este felicitat pentru toate reușitele obținute de-a lungul carierei, dar suține Andreea Marin, că "pentru toate astea nu are nicio explicație".

Andreea Marin afirmă că în televiziune nu îți trebuie mereu, un talent special, iar Mihai Bendeac a "demonstrat asta din plin".

Poate nu multă lume își putea imagina latura umoristică a Andreei Marin, însă astăzi, pe scena iUmor, îndrăgita vedetă și prezentatoare de emisiuni a reușit să stârnească hohote de râs și amuzament, greu de imaginat!

Niciunul dintre jurați nu a scăpat neiertat, așa că trebuie să urmărești întregul moment artistic al Zânei Surprizelor!

Gabriel Cotabiță face senzație pe scena de la iUmor: "Am vorbit cu ceva reprezentante ale sexului frumos și am flat... Coco Marinescu, apariție de senzație la iUmor: "Dan Badea se potrivește de minune langă Șerban Copoț, pentru că nic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x