Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru Delia pe scena iUmor! Mama ei îl ia "roast" pe Bendeac: "Am și eu o curiozitate! Care e treaba cu tine și cu chelul ăsta?"

Gina Matache, mama Oanei și a Deliei Matache, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Surpriză de proporții pe platourile de la iUmor! Mama Deliei, Gina Matache, le ține "roast-ul" colegilor de platou: "Dă-i și lui mamă, că săracu s-a ascuțit ca lupta de clasă"

Delia a fost luată prin surprindere pe scena de la iUmor, chiar de mama ei! Deși a venit camuflată în doamnă pentru curățenie, Delia a intrat în panică, dând semne că acea voce îi este cunoscută: "o recunosc după voce, dar nu o văd, că e cu spatele. E mama?"

Întrebată dacă nu s-a gândit că poate urma și mama ei pe scenă, Delia a fost foarte convingătoare:"te gândești tu, dacă o vezi pe Andreea Marin pe scenă, că urmează maică-ta?

Cu o prezență scenică desăvârșită, Gina Matache și-a intrat excelent de bine în rol, luându-i la "roast" pe colegii fetei sale" Între ăștia doi cheli, asta e fata mea, aia mare! Asta m-a făcut om!"

Îngrijorată dacă fata ei a mâncat, Gina Matache întreabă: "Ți-au dat ăștia pe aici să mănânci ceva?" Ei bine, ea ne anunță că a venit cu ciorba în geantă.

Delia:" O redescopăr pe mama! Eu nu aș fi putut să fac așa ceva!"

Urmărește întregul moment video și vezi cum i-a mai luat la roast pe jurații de la iUmor:

Momente incendiare pe scena iUmor! Mihai Bendeac nu a mai rezistat și a sărutat-o pasional pe Roxana Vancea: "Îmi t... Emilia Bendeac, roast părintesc de senzație pe scena iUmor: "Pentru mine, Mihăiță va rămâne mereu bebelușul meu. Ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x