Antena Căutare

Teodor Dumitru, numărul de la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a întrerupt și a reacționat imediat

Teodor Dumitru a venit la iUmor pentru că l-a trimis mama sa. Prima parte a numărului prezentat i-a amuzat pe jurați, însă în cele din urmă concurentul a dat-o în bară!

Teodor Dumitru, numărul de la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a întrerupt și a reacționat imediat
Teodor Dumitru, numărul de la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a întrerupt și a reacționat imediat

"Sunt un tânăr pasionat de regie și film, așa că, de ce nu, m-am gândit să creez pentru seara asta propriul meu film în care, dacă veți avea plăcerea să jucați în el, Bendeac, Delia și Cheloo, ar fi o mare mare mare onoare pentru mine", spune Teodor Dumitru.

Scriptul filmului îi prezintă pe cei trei jurați naufragiați pe o insulă pustie, iar principala lor nevoie va fi apa. În scenă "apare" și Dana Budeanu interpretată de concurent, care în modul său caracteristic, critică momentul.

Teodor Dumitru a fost oprit de Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, vizibil deranjat de interpetarea concurentului, l-a oprit: "Frate, nu vreau să te opresc, noi suntem pe un flow, de câteva ore, părerea mea este să ne oprim aici, să ne păstrăm acest flow. Nu pot să îți trec cu vederea impertinența totală. Nu mă refer la scenariul filmului, nu mă refer la aceste imitații, însă partea de început a fost o imperinență totală. Hai că în privința mea și în privința lui Cătălin mai e cum mai e, dar și în ceea ce o privește pe Matache, lucru care s-a mai întâmplat de-a lungul timpului și care pe mine, cel puțin, mă enervează rău"

"Lipsa umorului în acest superb număr de aventură l-a făcut pe maestrul Bendeac să se teamă pentru viețile telespectatorilor și a cerut oprirea prematură", spune Cheloo.

Citește și: Duo Vitalix, momentul de la iUmor la care cu greu te poți uita. De ce a fost surprins Mihai Bendeac la finalul numărului

Spre final, Cheloo i-a cerut concurentului să danseze, fapt care i-a amuzat pe toți extrem de tare

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Duo Vitalix, momentul de la iUmor la care cu greu te poți uita. De ce a fost surprins Mihai Bendeac la finalul numărului... Ioan Groza, un moment la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a privit cu greu. De ce a spus "Te rog frumos, înjură-mă!&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x