Antena Căutare

Ioan Groza, un moment la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a privit cu greu. De ce a spus "Te rog frumos, înjură-mă!"

Ioan Groza a venit pe scena iUmor să recite poezii de iubire: "În noaptea nunții mi-a spus clar, fii rău, fii dur, fii animal și-acum mă ceartă că-s măgar". Interpretarea lui nu a fost una prea de reușită, iar jurații au reacționat pe măsură.

Ioan Groza, un moment la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a privit cu greu. De ce a spus "Te rog frumos, înjură-mă!"
Ioan Groza, un moment la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a privit cu greu. De ce a spus "Te rog frumos înjură-mă!"

"Mi se pare un om eminamente bun, calm, respectuos, dar în același timp atât de lipsit de haz și atât de civil pe scenă, asta pe mine mă... civilia lui!", a mărturisit Mihai Bendeac.

"Orice ai spune parcă mă omori! Parcă între noi doi se produce un fel de hipnoză. Te rog frumos, înjură-mă! Ești foarte civil. Totul este civil. Vă rog frumos să mă iertați!", spune Bendeac concurentului.

Cheloo a vrut să-l ajute pe Ioan Groza

Cheloo a simțit chiar nevoia să intervină și să ajute concurentul la intepretare. El a urcat pe scenă și a recitat poeziile acestuia. Urmăriți momentul mai jos extrem de amuzant

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: Teodor Dumitru, numărul de la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a întrerupt și a reacționat imediat

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Teodor Dumitru, numărul de la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a întrerupt și a reacționat imediat... Nicoleta Mocanu a venit cu un număr special la iUmor și l-a chemat pe scena pe Mihai Bendeac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x