Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Alexandru Țiproc a revenit cu o nouă invenție: mașina antistres, care te scapă de impotență

Alexandru Țiproc a revenit pe scena iUmor. Ca întotdeauna a surprins prin inventivitate, reușind să împartă juriul în două tabere.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Alexandru Țiproc a revenit cu o nouă invenție: mașina antistres, care te scapă de impotență Galerie
iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Alexandru Țiproc a revenit cu o nouă invenție: mașina antistres, care te scapă de impotență | Antena 1

Alexandru Țiproc s-a reîntors la iUmor. De această dată a lăsat în urmă invențiile care au încântat juriul în trecut. Bărbatul a venit cu un scop precis, acela de a schiba mentalitatea românilor.

Înainte de a intra pe scenă, Cuza și Emi au ținut să-i enumere toate calificările domnului Alexandru Țiproc. Acesta este cioban, tâmplar, mecanic, șofer profesionist și strungar.

El declară că inventează tot felul de lucruri în fracțiuni de secundă, cu toate acestea a părut că nu se ridică la așteptările juriului. Cătălin Bordea s-a bucurat de apariția lui Alexandru Țiproc pe scenă. Acesta a mărturisit faptul că bărbatul îi induce o stare bună.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Johnny și Bolo i-au lăsat fără cuvinte pe jurați: „Te bucuri din tot sufletul că sunt români!”

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Alexandru Țiproc, momentul care a fost un haos total: „Care e legătura?”

Bordea nu a fost singurul care și-a exprimat entuziasmul la venirea lui Alexandru Țiproc pe scenă. Și Cheloo s-a bucurat de revenirea acestuia. Bărbatul a avut un număr despre mașini și stres, despre gestionarea prezentului într-un mod mult mai benefic sănătății fizice și psihice a oamenilor.

„Unde se îndoaie, acolo o tai”, declară Cheloo despre mașina sa, mărturisind că a ajuns la aceeași analogie ca Alexandru Țiproc.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Dumitru Leontiev, momentul care i-a dat cu virgulă lui Cătălin Bordea: „Să mă bată mama!”

„Mesajul lui a fost: Nu mai puneți preț pe lucruri”, a conchis Delia.

„Domnul Țiproc are niște picioare foarte frumoase”, a declarat Bordea, făcând aluzie la o replică a concurentului.

„Sunt. La. Modă”, s-a autoproclamat Alexandru Țiproc, după ce s-a întors pe scenă cu o pereche de blugi tăiați.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Karla Mariah Petre a revenit să își întâlnească alesul: „Sper la o cerere în căsătorie”

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

Cu toate eforturile sale, Alexandru Țiproc nu s-a ridicat la așteptările juriului, Cheloo și Bordea fiind cei mai dezamăgiți.

„Maestrul Țiproc m-a dezamăgit în această seară”, a declarat Cheloo.

„Nicio invenție”, a spus Bordea supărat după numărul lui Alexandru Țiproc.

Astfel că, Alexandru Țiproc a primit două like-uri, de la Delia și Cătălin Bordea, și două dislike-uri, de la Cheloo și Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Ruxandra și Roxana s-au luat la bătaie pe scenă. Motivul a fost unul complet neașteptat

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Amalia Mihart de la Chefi la cuțite i-a fiert la foc mic pe jurați: „Ai o voce foar... iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Artwerk Crew, numărul de twerk la care Natanticu și-a cerut scuze de la poza cu Liz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x