Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Toate femeile pe care Mihai Bendeac le-a sărutat, pe scena iUmor. Minute intense, din toate cele opt sezoane, la un loc: „Nu știai ce să pupi prima oară”

Ediția specială „iUmor: Povești de carantină” continuă cu cel mai sexy colaj video din istoria show-ului. Mihai Bendeac, juratul campion la sărutat concurente!

Opt sezoane iUmor, săruturi fără număr! Așa arat colecția de „săruturi” a lui Mihai Bendeac, de pe scena iUmor.

„Tu, în sezonul doi, trei, patru...și cinci... și șase, ai fost ca o babă care a ajuns la Muntele Athos. Nu știai ce să pupi mai întâi, așa că pupai tot, să nu-ți scape nimic!”, i-a spus Șerban Copoț.

Citește și:

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”

„Dacă îl vedeți pe stradă, feriți-vă, că el pupă tot. Că sunt moaște, că sunt membri ai juriului...să nu-i vină vreo idee fulgerătoare, să îl pupe pe Cheloo”, spunea Delia, în sezonul șapte, după ce a fost la un pas să fie următoarea „victimă” a actorului.

Cuceririle lui Mihai Bendeac și sărutul (a fost? n-a fost?) cu Delia, în matierialul video de mai sus, din ediția specială „iUmor: Povești de carantină”