Antena Căutare

Ce spune Larisa Iordache despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: „Am crezut că am nevoie de ele”

Gimnasta Larisa Iordache a vorbit despre motivul pentru care a recurs la intervenții estetice și despre modul în care a reacționat când a a avut de-a face cu dezaprobarea publicului în această privință.

Larisa Iordache a vorbit deschis despre criticile cu care s-a confruntat ca urmare a intervențiilor estetice

Instagram

Larisa Iordache a fost criticată de-a lungul timpului pentru că a ales să fie supusă unor intervenții esteice. Dacă după ce a decis să-și pună acid hialuronic în buze a fost ținta criticilor și a fost afectată din cauza aceasta, în prezent gimnasta susține că privește atacurile cu detașare și că este asumată în momentul în care hotorăște să apară pe rețelele sociale.

Într-un interviu pentru Adevărul, Larisa Iordache a fost întrebată dacă mai este afectată de cei care o critică pentru că a fost supusă unor intervenții estetice.

Larisa Iordache a declarat că este o persoană asumată și că a apelat la acele intervenții pentru că a considerat că are nevoie de îmbunătățiri.

Vezi imagini în GALERIA FOTO.

Larisa Iordache, despre criticile care i s-au adus în urma intervențiilor estetice: „M-au afectat acum ceva vreme”

„M-au afectat acum ceva vreme, desigur, acum deja nu le mai iau în considerare. Fiecare are dreptul de a alege cum să arate, fiecare aspiră la perfecţiune, pe care ne-o definim diferit, în funcţie de propriile viziuni, dorinţe şi valori personale. Suntem diferiţi şi avem obiective diferite, nu? Altfel, ne-am lupta toţi pentru ceva la nesfârşit şi am sfârşi prin a pierde cu toţii”, a declarat Larisa Iordache.

Citește și: Larisa Iordache, povestea unei mari campioane. Drumul succesului, presărat cu multe momente grele

Gimnasta spune că nu este obligată să dea socoteală nimănui în ceea ce privește deciziile din viața ei, iar dacă va considera că va mai avea nevoie de intervenții estetice, va apela la ele fără resentimente.

Larisa Iordache, despre intervențiile estetice: „Dacă o să consider că am nevoie şi de altele, le voi face”

„Nu mai pun la suflet, poate mulţi oameni critică asta pentru că nu au altceva de făcut. Sau, pur şi simplu, găsesc de cuviinţă să-şi verse frustrările şi răutăţile pe reţelele de socializare. Cred că e, în primul rând, o pierdere foarte mare de timp şi de energie. Eu sunt o persoană asumată, îmi asum postările de pe paginile mele şi orice fac în viaţa mea personală, în viaţa mea de zi cu zi. Dacă eu pun o fotografie, mă gândesc, clar, înainte, la reacţii. Dacă aleg s-o fac, este pentru că aleg să fiu eu, nu pozez în altcineva. Asta sunt şi indiferent de critici, eu aleg să nu mă dezic de personalitatea mea şi să fac exact ceea ce mă face pe mine fericită. Şi cred că despre asta e viaţa. Am ales să-mi fac aceste îmbunătăţiri, eu aşa le consider, pentru că am crezut că am nevoie de ele. Dacă o să consider că am nevoie şi de altele, le voi face. Pentru că sunt o persoană independentă, din toate punctele de vedere, şi nu mă văd obligată să dau socoteală nimănui”, a spus Larisa Iordache pentru Adevărul.

Nu este prima dată când Larisa Iordache vorbește despre criticile care i s-au adus ca urmare a intervențiilor estetice.

În luna decembrie a anului 2020, gimnasta vorbea deschis despre intervenția cu acid hialuronic în buze și le cerea oamenilor să nu o ami urmărească dacă nu sunt mulțumiți cu ceea ce văd pe contul ei de Instagram.

„Cred că este vorba despre buzele mele pentru că am întâlnit foarte multe critici în ultima perioadă de când mi-am pus un pic de acid hialuronic în buze. Este un subiect despre care îmi doream să discut. Fiecare om face ce vrea cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici! Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești. Eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea.Sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte ok. Mă concentrez și îmi fac viața mea așa cum vreau”, spunea larisa Iordache acum câteva luni.

Citește și: Româncele se întorc cu 14 medalii de la Campionatul European de gimnastică. Mesajul emoționant al Larisei Iordache

În anul 2020 Larisa Iordache, în vârstă de 24 de ani, a câștigat patru medalii la Campionatul European de Gimnastică de la Mersin, după o revenire de-a dreptul spectaculoasă. Gimnasta făcuse o pauză de 3 ani, dar dorul de competiție și de antrenamente a determinat-o să revină în lumea gimnasticii.

Cum arată Al Pacino la 80 de ani. Actorul este de nerecunoscut... Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu își aduc acuzații grave după ce pensia celei din urmă a devenit subiect de discuț...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x