Antena Căutare

Concurenții din echipa lui Vizante se distrează printre animale! Juratul i-a dus la o fermă!

Prichindeii lui Marius Vizante s-au înghesuit cu mic cu mare într-un autocar și au pornit dis de dimineață la drum pentru a vedea ce surpriză le-a pregătit juratul

Prichindeii lui Marius Vizante s-au înghesuit cu mic cu mare într-un autocar și au pornit dis de dimineață la drum pentru a vedea ce surpriză le-a pregătit juratul.

Emoționați și foarte curioși, copiii au ajuns la locul de întâlnire și au descoperit că vor face o incursiune în lumea animalelor.

Cei mici au văzut cum se comportă găinile, măgarii, caprele și unii dintre ei au văzut pentru prima oară nurcile. Pentru a le arăta cum se face treaba, Vizante a pus mâna pe lopată și a început să facă ordine și curățenie prin grajduri.

"Copii, ce faceți voi când îl vedeți pe liderul vostru muncind?", întreabă Vizante. – "NE UITĂM!", răspund copiii într-un glas.

Pentru a-i pune în mișcare și a-i introduce în atmosfera de competiție, Vizante i-a organizat ca pe soldații americani și i-a învățat un cântec care să îi motiveze: "Dimineața când mă trezesc/ Un ou repede prăjesc/ Garnitură, multe poate/ Suntem echipa lui Vizante!".

Și SURPRIZĂĂĂ!!! Juratul i-a dus împreună cu Alex Iacob la o tiroliană unde s-au distrat de minune.

Vizante și Vîrlan - două echipe cu imnuri puternice și membrii hotărâți... Echipa lui Horia se distrează învățând! Copiii au vizitat o fabrică de iaurt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x