Antena Căutare

Dinu Giulio, tânărul care îl poate imita pe Gigi Becali

Plin de încredere, Giulio este mânat de o expresie "Vă fac rondele și vă pun la fiert!", care îl încurajează în competiție

Plin de încredere, Giulio este mânat de o expresie "Vă fac rondele și vă pun la fiert!", care îl încurajează în competiție.

Un italiano vero, prichindelul a venit cu gândul de a-i cuceri pe jurați. "Îmi doresc foarte mult să trec mai departe pentru că am pasiune!"

Intrat în platoul Junior Chef, Horia îl primește cu o întrebare inspirată din basme "Ce vânt te aduce pe aici?", însă Giulio nu se lasă descurajat "Vântul câștigător!", răspunde băiețelul. Acesta va găti calcan, preparat pe care el îl consideră "de TOP!"

În timp ce gătea, Giulio a fost asaltat de curioșii din juriu, care au început să-l chestioneze despre echipa de fotbal preferată. Giulio și-a păstrat concentrarea și le-a răspuns. Astfel am aflat că tânărul este pasionat de fotbal și este un suporter înfocat al echipei Dinamo. El are și un idol - Cristiano Ronaldo.

"Vreau să devin fotbalist pentru a avea mulți bani, dar și pentru a fi respectat!" povestește juniorul. "Dar dacă nu merge cu fotbalul mă apuc de bucătărie."

Dorind să afle și alte picanterii, Vizante îl întreabă ce relație are cu fetele. Puștiul recunoaște că este curtat dar de fete mult mai mari decât el. Acestea nu știu ce să îi mai facă pentru a-i intra în grații și de aceea îi aduc mâncare, sucuri sau chiar îi pun felicitări în ghiozdan.

Talentul pentru gătit îl moștenește de la mama sa. Aceasta l-a sfătuit să pună mereu dragoste în mâncare.

Nici spiritul de competiție nu îi este străin, Giulio având-o ca adversar pe sora sa. Aceasta se mândrește cu faptul că este mai bună ca el la anumite lucruri și vrea să îi demonstreze asta anul viitor când se va înscrie la Junior Chef pentru a demonstra că poate mai mult ca el.

Pentru că oul cu care s-a prezentat nu îi mai este de folos, Horia o roagă pe Prințesa Polonic să facă o vrajă și să îi aducă un alt ou ecologic pentru sosul olandez.

Totul este gata, emoțiile prepararii au trecut, urmează emoțiile degustării. Giulio se prezintă în fața juraților cu calcan cu ciuperci funghi porcini cu sos de unt, gălbenuș de ou, suc de lămâie și supă de pește.

Toți cei trei gustă preparatul, ba chiar Vizante se oprește pentru a lua mai multe înghițituri, dând naștere unor aplauze furtunoase în rândul susținătorilor.

Felicitările nu întârzie să apară. Horia îi apreciază farfuria, mărturisind că sosul olandez nu este cel mai reușit, dar având în vedere dificultatea sa, acesta a ieșit chiar bine. "De la mine ai un DA!"

"Marea problemă pentru mine a fost gustul. Gustul nu a fost bun, a fost...SENZAȚIONAL!" afirmă și Prințesa Polonic.

"Non posso dice non! Si certo!!!" exclamă Vizante.

Uimit și extrem de fericit, Giulio s-a aruncat asemenea fotbaliștilor și a făcut chiar o tumbă în fața juraților.

Greul acum vine. Giulio se gândește bine, deși este asaltat de jurați cu încercări de cucerire. Prichindelul îl alege însă pe Horia Vîrlan.

Cuțitele au fost ascuțite! Horia este atacat din toate părțile!... Lazăr Andrei Răzvan, juniorul ce visează la o carieră de criminalist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x