Antena Căutare

Surpriză pentru echipa Prințesei Polonic! Cei 24 de concurenți fac o incursiune în lumea magică a ciocolatei

Gata cu preselecțiile! Fiecare jurat are acum 24 de concurenți care trec în etapa următoare. Ei trebuie să se pregătească temeinic pentru confruntările ce urmează!

Gata cu preselecțiile! Fiecare jurat are acum 24 de concurenți care trec în etapa următoare. Ei trebuie să se pregătească temeinic pentru confruntările ce urmează!

Prințesa Polonic le-a pregătit o surpriză membrilor echipei sale. Cei mici au fost treziți de dimineață, însă nu au știut unde va avea loc pregătirea pentru prima probă eliminatorie.

Deși erau emoționați, au cântat și au dansat până au ajuns la destinație.

”Aseară nu am dormit deloc. M-am gândit că vreau să câștig”, spune unui dintre concurenți.

Roxana i-a întâmpinat! Locul magic în care vor avea loc pregătirile este o fabrică de ciocolată! ”E aventura vieții mele!”, strigă un mic bucătar.

Este prima oară când Prințesa Polonic își vede echipa completă.

”Am fost extrem de emoționată când i-am văzut pe copii pentru prima dată după audiții. Aveam inima cât un purice”, a spus Prințesa. ”Sunt sigură că Junior Chef se află în echipa mea, sunt câțiva concurenți care au șanse foarte mari. Însă mă aștept și la surprize”, a completat jurata.

Copiii au pășit entuziasmați în laboratorul de ciocolată. Acolo, au avut parte de multe surprize. Au primit câte o inimioară de ciocolată cu numele lor, iar Daniel Grosu, fostul finalist de la Top Chef, i-a introdus în tainele ciocolatei. Vor trebuit să țină cont de tot ceea ce le arată Daniel! Ciocolata va fi ingredientul de bază pentru preparatul din proba eliminatorie.

După lecție, a urmat distracția! Cei 24 de concurenți au avut ocazia să guste din tot felul de produse de ciocolată.

”Nu cred că o să mai pot să mănânc ciocolată în următoarea săptămână, pentru că m-am umplut”, a spus un concurent.

Acum, după incursiunea în lumea fascinantă a ciocolatei, echipa Prințesei Polonic are și o deviză: ”Nu contează că ești mic, dacă ești la Polonic!”.

Vizante și Patricia într-un duel de vorbe "din popor"... Pregătiri pentru prima probă eliminatorie: Daniel Grosu îi învață pe concurenți cum să folosească ciocolata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x