Antena Căutare

Trei dintr-o lovitură! Fetele "cucuiete" se întrec în gătit

Domnișoarele s-au luat la întrecere în preparate, gătind fiecare ce se pricepe mai bine. Una mușchiuleț de porc cu rozmarin și usturoi, alta papanași și cea de-a treia o tartă cu vișine

Domnișoarele s-au luat la întrecere în preparate, gătind fiecare ce se pricepe mai bine. Una mușchiuleț de porc cu rozmarin și usturoi, alta papanași și cea de-a treia o tartă cu vișine.

Startul s-a dat și fetițele s-au apucat de gătit, din ochi sau după o rețetă strictă, fiecare după posibilități.

Horia, auzind de papanași devine hipnotizat de gândul că va mânca acest desert delicios. "Trebuie să recunosc sincer, în direct, că sunt amorezat până peste cap de papanași. Fierți, prăjiți, reci, calzi."

Văzându-l cuprins de poftă, Prințesa Polonic remarcă un lucru bizar "Știi că pupilele tale au formă de papanași?"

"Și tu ai capul în formă de papanaș!", continuă glumețul Horia.

Revenind la concurentele noastre, acestea par să se fi împotmolit, încurcând făina cu zahărul pudră. După ce reușesc totuși să termine preparatele, urmează momentul crâncen al jurizării.

"Sosul a fost ars, nu ai deosebit zahărul de făină, nu ai ales farfuria potrivită și de aceea am dat răspuns negativ!" afirmă Horia, iar Vizante îl urmează. Numai Prințesa Polonic îi oferă un DA micuței care i-a îndulcit cu papanași, însă în zadar.

"Nu are garnitură, nu are un sos, simt doar gust de usturoi!", sunt vorbele pe care el aude tânăra care a încercat să gătească un mușchiuleț de porc ca la carte.

Dacă primele două nu prea au avut noroc, cea de-a treia vine vertiginos din spate și pleacă acasă cu trei de DA, în ciuda faptului că a făcut rețeta "din ochi".

Giulia Cristescu, o bucătăreasă cochetă... Vîrlan are o iubire ascunsă! Juratul este îndrăgostit de papanași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x