Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 11 și 12, sezonul 2, din 28 septembrie 2023. Alice își duce la îndeplinire planul

În episioadele 11 și 12 din Lia - Soția soțului meu Alice pune la cale un plan diabolic pentru a-l face pe Petru să se întoarcă la ea, după ce află că Lia are probleme de fertilitate. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj Lia-soția soțului meu cu Lia și Petru sărutându-se la circuit, fotografie cu ecografia copilului Danei și Alice și Petru dormind împreună dezbrăcați Galerie
În episioadele 11 și 12 din Lia - Soția soțului meu Alice pune la cale un plan diabolic pentru a-l face pe Petru să se întoarcă la ea | Antena1

În episodul 11, Lia îi spune lui Petru că și-ar dori să aibă un copil împreună, însă are probleme de fertilitate în urma transplantului.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. „O familie mai mare”

Lia îl privește pe Petru dormind. Acesta se trezește în dureri mari și caută calmantele. Lia este îngrijorată pentru Petru, care a dormit foarte prost după tot ce s-a întâmplat cu Alice.

„Dacă vrei să mergi la Poliție s-o denunți, eu n-am nimic împotrivă”, îi spune Petru. Acesta se pregătește să ia legătura cu un avocat pentru a începe lupta pentru Robi. „Abia aștept să scăpăm de toate problemele ăstea, să fim și noi o familie fericită (...) sau poate o familie mai mare”, îi mărturisește Petru.

Citește și: Ana Bodea, ipostaza sexy în care nu ai mai văzut-o până acum! Protagonista din Lia - soția soțului meu, cu formele în prim-plan

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Marcel află cine este tatăl biologic al Liei

Maria îi spune lui Marcel adevărul despre identitatea Liei. Bărbatul face o paralelă între situația în care a fost mama Liei și povestea de iubire dintre Lia și Petru.

„Lia ciocârlia are în ea sânge de mafiot”, glumește Marcel.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Andi nu reușește s-o convingă pe Alice să renunțe la Petru

Andi încearcă să o facă pe Alice să vadă că se agață degeaba de Petru, însă femeia nu concepe că Petru nu se va mai întoarce niciodată la ea.

„El e viața mea”, îi strigă Alice fratelui ei.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Lia merge la analize

Lia îl lasă pe Petru în grija Danei cât merge să facă analizele.

„Și dacă nu poți, ți-l dau pe-al meu. Și așa o să fie un plângăcios că o să semene cu Pavel”, glumește Dana.

Sorin îi cere ajutorul Danei pentru întâlnirea cu Ema. Dana îl ajută cu rezervarea la un restaurant de fițe, iar ulterior acesta îi cere ajutorul cu nota de plată când acesta află cât trebuie să lase la masă. Însă Ema plătește nota, cât timp Sorin mută mașina.

Medicul îi dă sfaturi Liei în privința a ceea ce trebuie să facă pentru a avea copii pe viitor.

„Soluții sunt, după cum v-am spus”, o încrajează medicul.

Petru o caută pe Lia, dar Dana îl întâmpină și îi spune că e plecată la magazin. Petru o sună pe Otilia pentru a o întreba dacă știa că Alice a pus să fie omorâtă Lia. Acesta îi promite că o să îi ia copilul și că o să-l țină departe de Alice.

„Petru, tu nu o să faci asta pentru că tu nu ești ca ea”, încearcă Otilia să-l convingă. Însă Petru dorește să se schimbe pentru binele copilului.

Otilia o imploră pe Alice să renunțe la planul ei diabolic.

„O să-i fac viața un chin”, îi promite Alice mamei ei. „O să fie ocupat cu mine și cu procesele mele” îi spune Alice, dorind să îl despartă pe Petru de Lia.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 9 și 10, sezonul 2, din 21 septembrie 2023. Alice obține custodia lui Robi

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Lia se întoarce în sala de dans

Elena o sună pe Lia pentru a stabili o întâlnire. Tânăra îi spune că nu poate dansa încă și nici nu e coregrafă, însă merge să o vadă.

Lia îi dezvăluie Elenei că din cauza transplantului ar putea avea probleme de fertilitate. „Eu nu știu dacă vreau să fiu mamă”, îi mărturisește tânăra. Răzvan este prezent și aude discuția dintre cele două.

Elena o conduce la Veronica, fetița care are nevoie de coregrafă. Lia o privește pe fetiță dansând.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Gianni și Tavi caută o soluție pentru a spăla banii

Gianni și Tavi discută sub supravegherea Carlei. Aceasta le dă o soluție pentru spălarea banilor care i-ar putea băga la pușcărie.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Petru află că Pavel vrea sp vândă circuitul

Gabi îl sună pe Petru pentru a-i spune de investitorul căruia vrea Pavel să-i vândă circuitul. Femeia crede că soțul o înșală.

Petru ajunge la circuit și este întâmpinat cu entuziasm de angajați. El le promite că va rezolva totul. Acesta face cunoștință cu Daniel. Bărbatul îi spune răspicat că nu vinde circuitul.

„Fratele meu a uitat că nu poate să ia decizii de capul lui”, conchide Petru.

Lia îl sună pe Petru pentru a-i spune că trebuie să discute. „Prefer să vorbim față-n față”, îi spune tânăra cu zâmbetul pe buze.

Daniel îl întreabă pe Petru dacă înainte de a pleca poate da o tură pe circuit, fiind pasionat de curse.

Rusu îi spune lui Gianni de investitorul care vrea să cumpere circuitul. Gianni se hotărăște să cumpere circuitul pentru a spăla banii. Tavi este de acord.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Alice pune la cale un plan diabolic după ce află de problemele de infertilitate ale Liei

Răzvan îi spune lui Alice că Lia nu poate avea copii. Alice este în culmea fericirii.

„Vreau să fac parte din viața ta”, îi spune Răzvan. Iar Alice are o idee prin care să îi îndelinească dorința. Alice o anunță pe Otilia că va renunța la custodia temporară a lui Robi. Femeia se bucură să audă vestea și crede că a reușit să o convingă să facă ce este bine. Gabi este sceptică.

Citește și: Diana Cavallioti se alătură producției „Bravo, tată!”, noul serial de comedie ce va fi difuzat, în această toamnă, la Antena 1

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. El Capitan pune piciorul în prag

El Capitan îi spune Mariei că Petru trebuie să afle adevărul despre Lia. Aceasta este hotărâtă să-i spună ea adevărul dacă tânăra nu o va face.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Lia și Petru discută despre viitorul familiei lor

Lia ajunge la circuit să discute cu Petru. Aceta îi spune că își dorește să aibă un copil împreună, dar că s-ar putea să fie niște probleme de fertilitate.

„Amândoi ne dorim un copil, asta este cel mai important”, îi răspunde Petru emoționat. „O să avem familia noastră.”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 11 din 28 septembrie. Alice îl convinge pe Răzvan să ia parte la planul său

Alice îi propune lui Răzvan să doneze spermă pentru a rămâne însărcinată și a-l păcăli pe Petru că este copilul lui.

„Ajută-mă să-i fac un copil lui Petru.”

Citește și: Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5. Tina Duceac face dezvăluri de la filmări

În episodul 12, Alice își pune în cele din urmă planul în aplicare, însă victimele se înmulțesc.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Discuția dintre Lia și Petru continuă

Lia și Petru continuă discuția despre problemele de fertilitate. Îi spune că soluția ar fi să conserve niște ovule sau embrioni pentru viitor.

„Facem din dragoste, nu după vreo rețetă”, îi spune Petru. Însă Liei îi e teamă că nu vor putea avea copii altfel. Aceasta îi cere iertare, dar Petru înțelege situația.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Alice îi prezintă planul său lui Răzvan

Alice și Răzvan discută despre posibilitatea de a face un copil pentru a-l minți pe Petru.
„Nu pot să cred că ești atât de dramatic”, îi spune Alice dezgustată. „Eu nu-mi înșel soțul”, adaugă ea, când află că Răzvan ar vrea să întrețină relații sexuale.

Răzvan este sceptic că va putea duce la bun sfârșit planul lui Alice.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Petru face presiuni asupra Liei

Petru îi propune să facă un copil acum, dar Lia nu se simte pregătită pentru a fi mamă, mai ales că dorește să se ocupe de cariera sa. Ar vrea ca atunci când o să aibă un copil să poată fi un model pentru cel mic. Însă Petru insistă, iar Lia îl acuză că a făcut același lucru și cu Alice.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Loialitatea

Gianni îi spune Mirei că vrea să-l cunoască pe investitorul care vrea să cumpere circuitul lui Petru. Mira încearcă să-l împiedice, dar nu reușește. Carla dorește să fie informată de toate afacerile în desfășurare ale familiei.

„Dacă vrei să faci parte din afacerea asta, din familia asta, există niște principii morale pe care ar trebui să le relaxezi, iar altele pe care ar trebui să le solidifici și să le demonstrezi”, îi spune Gianni fiicei sale. Acesta îi cere să-și dovedească loialitatea.

Citește și: Ana Maria Orozco, actrița care a dat viață protagonistei din Betty cea urâtă, revine pe micile ecrane. Cum arată la 50 de ani

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Gabi își vede povestea în ceea ce trăiesc Ema și Sorin

Gabi vrea să afle cum a fost întâlnirea Emei cu Sorin. Aceasta era sigură că o să fie un dezastru din cauza diferențelor de clasă socială.

„Ema, tu ai simțit vreodată lipsuri?” o întreabă Gabi. „În final o să vă dați seama că nici nu aveți atât de multe lucruri în comun”, îi spune femeia.

„Tu l-ai iubit pe Pavel sau ai stat cu el pentru bani?” o întreabă Ema.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Sacrificii

Petru consideră că nu o va opri nimic pe Lia să-și continue cariera, nici măcar un copil. Însă Lia nu este pregătită pentru a fi mamă, mai ales că ar putea avea șansa să lucreze din nou.

„Ție ți-ar conveni dacă ți-ar cere cineva să închizi circuitul un an?” îi reproșează Lia. Decizia de a avea copii îi aparține în totalitate tinerei, care consideră că doar ea este nevoită să facă sacrificii în situația de față.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Gianni îi propune lui Daniel să se asocieze

Gianni se duce la întâlnirea cu Daniel și îi propune să colaboreze pentru a pune mâna pe circuitul lui Petru. Daniel nu are încredere în familia lor, din cauză că a fost păcălit de Tavi. Gianni îi propune să se asocieze, în ciuda celor auzite.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Dana află sexul copilului

Lia îi spune Danei despre situația cu Petru. Dana o face să vadă și părțile bune din a fi căsătorit. Dana îi arată fotografiile cu bebelușul. Aceasta a aflat că este băiat.

Citește și: Ana Bodea, dezvăluiri în premieră despre relația cu Valentin Butnaru. Frumoasa actriță se iubește cu colegul de trust

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Petru și Pavel se îmbată

Petru și Pavel discută despre vânzarea circuitului. Pavel vrea să-l facă să vadă câți bani pierde familia din cauza circuitului. Dar Petru nu dorește să-l vândă.

„Pentru familie”, ciocnesc ei în cele din urmă.

Petru îi mărturisește lui Pavel că Lia ar putea avea niște probleme de fertilitate din cauza transplantului.

„Nu știu cum facem, dar mereu ajungem să ne certăm”, îi mărturisește Petru. „Mă întreb dacă iubirea asta poate să reziste la tot ce se întâmplă”, se teme Petru. Pavel îl îndeamnă să fie sincer.

Gabi îi surprinde și o roagă pe Otilia să intervină. Alice o împiedică pe Otilia să nu-i mai lase să bea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Răzvan îi oferă Liei un loc de muncă

Răzvan îi spune Liei că a auzit discuția dintre ea și Elena și dorește să afle cum se simte. Acesta îi propune să se întoarcă la el la birou până o să poată dansa din nou. Lia îi promite că se gândește la propunerea lui.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Carla rupe legăturile cu Mike

Carla îi spune lui Mike că nu se mai pot vedea. „Nu pot să-ți spun mai mult”, îi cere fata. Mike se oferă să o ajute cu situația în care este, însă Carla îl refuză.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Nadie încearcă să-și construiască un caz puternic

Nadia o întreabă pe Mira despre întâlnirea dintre Gianni și Daniel. Mira neagă că ar ști de întâlnire.

„Baftă, Nadia, mai vorbim”, îi spune avocata.

Nadia îl așteaptă pe Daniel pentru a-l lua la întrebări. Aceasta vrea să știe ce urmărește bărbatul. Îi cere actele pentru a-l legitima, însă nu descoperă nimic care să-l dea în vileag.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Alice își pune planul în aplicare (I)

Alice îi surprinde pe Pavel și pe Petru. Bărbații sunt sub influența alcoolului. Alice îl alungă pe Pavel și rămâne singură cu Petru, care a adormit.

Petru se trezește și încearcă să plece acasă, însă nu se simte bine, iar Alice îi dă calmante.
Femeia îl conduce în dormitor.

Între timp Lia îl sună, dar nu reușește să ia legătura cu el.

„Asta e o mică ceartă din multele care vor urma”, spune Lia, care consideră că sunt mult mai diferiți decât credea.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Gabi îl părăsește pe Pavel

Pavel ajunge beat în dormitor, iar Gabi îl întreabă despre femeile cu care a înșelat-o.

„Fără număr”, îi răspunde bărbatul.

Gabi caută consolare la Otilia, iar Ema ajunge și ea și le spune depsre discuția cu Sorin. Acesta i-a spus Emei că nu se potrivesc, lumile lor fiind foarte diferite.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Alice își pune planul în aplicare (II)

Alice îl duce în pat pe Petru, însă acesta vrea să plece la Lia. Femeia îi mai dă niște calmante puse în paharul cu suc. Intră Robi care dorește să doarmă cu ei doi în pat, însă Alice îi dă să bea din paharul de suc.

Între timp Petru adoarme, iar Alice îl dezbracă și se așază lângă el. Îl sună pe Răzvan să-i spună că și-a îndeplinit partea ei de plan.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Gianni află că Daniel ar putea fi altcineva decât credea

Gianni îl întreabă pe Tavi cine este Daniel, însă acesta nu știe cine este. Bărbatul își dă seama că este ceva la mijloc.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Lia se întâlnește cu o cunoștință mai veche

Lia ajunge la circuit, crezând că Petru și-a petrecut noaptea acolo. Se întâlnește cu Daniel, însă îi spune Mihnea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 12 din 28 septembrie. Consecințe

Otilia încearcă să-l trezească pe Robi dimineața, însă acesta nu reacționează. O strigă disperată pe Alice, iar când intră în dormitorul ei îi vede pe cei doi împreună în pat. Petru nu realizează ce se întâmplă.

Citește și: Seria Lia - Tot ce nu se vede îți aduce dezvăluiri inedite și imagini din culisele serialului, exclusiv în AntenaPLAY

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 2, se vede în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 24 august.

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trioul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20:30, la Antena 1.

În completarea serialului, AntenaPLAY prezintă exclusiv pentru telespectatori proiectul „Lia - Tot ce nu se vede”, o producție originală. Prin intermediul imaginilor, fanii pot vedea cum se desfășoară o zi de filmare, ce fac și ce spun actorii în pauzele dintre duble și ce presupune realizarea unui serial de succes marca DreamFilm Production.

Ana Bodea, ipostaza sexy în care nu ai mai văzut-o până acum! Protagonista din Lia - soția soțului meu, cu formele în pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x